Ljubavni horoskop za 11. mart

Ovan

Danas ćete biti suptilni i romantični u svojoj vezi. Trenutni položaj planeta vam daje inspiraciju da napišete romantičnu pesmu, ili napravite nesvakidašnji poklon svojoj voljenoj osobi i tako iskažite svoja najiskrenija osećanja. Uživajte u harmoniji koju ćete time postići.

Bik

Danas ćete verovatno biti pomalo nervozni zbog nekog slepog sastanka koji želite da organizujete. Vi ste sa tom osobom dopisivali i družili preko društvenih mreža ali nikada se niste upoznali ni videli. Sada je prava šansa za to. Pozovite je, opustite se i provešćete nezaboravno romantično veče.

Blizanci

Položaj planeta vam donosi romantiku u današnji dan. Vi ste bili ubeđeni da osobu koja vam je bliska dobro poznajete, ali danas ćete biti iznenađeni kada se pojavi njena druga strana, odjednom, kao mesec iza oblaka. Bićete fascinirani, pozitivno iznenađeni i ponovo zaljubljeni.

Rak

Trenutna pozicija planeta bi mogla da donese izvesne probleme između vas i vaše voljene osobe. Ako osećate da vam je svejedno da li ste pored svog partnera ili ste odvojeni od njega, vreme je da porazmislite o svemu. Možda je ljubav između vas prošla, a možda je upitanju smo prolazna kriza. Slušajte svoje srce.

Lav

Danas je dan kao stvoren za romansu. Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da tretirate svog partnera sa posebnom pažnjom. Izvedite ga na večeru ili vino i pokažite koliko vam je ustvari stalo. Ovo je naročito važno ako ste u poslednje vreme bili razdvojeni zbog obaveza. Uživaćete više neko ikad.

Devica

Pozicija planeta vas ohrabruje da budete romantični. Dan je idealan da svoju voljenu osobu pozovete kod sebe i priredite joj iznenađenje. Iskoristite mirišljave sveće, aromatična ulja, pročitajte nešto o masaži i učinete da se vaš partner oseća nezaboravno. Kada budete videli šta ste postigli, počećete ovo da praktikujete. Uživajte.

Vaga

Ako treba da se vidite sa nekim interesantnim danas, očekujte odličan provod. Nemojte biti ljubomorni i nepoverljivi. Ako vidite da je vaš partner došao sa cvećem ili poklonom, nemojte odmah posumnjati da vas je uvredio ili nešto slično. On jednostavno želi da vam iskaže svoju ljubav. Budite srećni i manje džangrizavi.

Škorpija

Vi težite ka zdravoj i prizemljenoj vezi, pre nego ka romansi iz pesama i bajki. Trenutni položaj nebeskih tela učiniće čudo i mogli biste se potrpuno preobraziti. Nemojte se iznenaditi ako se zateknete kako plačete voljenoj osobi na ramenu uz neki romantični film ili kako maštate da odete zajedno na rajsko ostrvo.

Strelac

Danas ćete iznenada početi da osećate neprijatne emocije i pitaćete se šta se događa sa vama. A onda ćete shvatiti da vam bivša ljubav iskreno nedostaje. Nemojte se iznenaditi ako vam se ne javi na telefon ili bude hladna u prolazu. Niste bili fer u poslednje vreme i sada je došao trenutak da vam karma vrati. Vodite računa sledeći put.

Jarac

Ako danas dobijete prelepi buket ruža, nemojte se iznenaditi. Vi ste neko ko, zahvaljujući svom šarmu i dobroti, ima veliki broj obožavatelja. Danas će neko od njih biti posebno zainteresovan za vas. Prihvatite udvaranje. Uživajte u pažnji, mogli biste se uskoro naći u zagrljaju srodne duše. Definitivno ste zaslužili to.

Vodolija

Danas je položaj planeta takav da ćete od jutra maštati o nekome. To će vas pokrenuti da organizujete neko zajedničko viđanje i provedete vreme sa tom osobom. Ili napravite romantičnu atmosferu u svom domu, idite na večeru ili u šetnju. Šta god da je upitanju zvezde će stajati iza vas i sjajno ćete se provesti.

Ribe

Danas vam zvezde donose čudan, izmišljen i gotovo porugljiv dan kada su emcije upitanju. Vi čeznete da nađete osobu prema kojoj ćete nešto osećati i to će vas podstaći da, ili fantzirate o tome, ili da sebe ubedite da ste zaljubljeni u nekog. Vi više mislite da ste zaljubljeni nego što zaista jeste. Vama je bitno da romantika postoji, a prema kome, to je najmanje važno.

Izvor: horoskopius