Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

Omiljena boja ne samo što može otkriti mnogo o vama, nego razotkriva i činjenice kakvi ste u seksu, piše Zadovoljna.hr. I ne samo kakvi ste, već i kakav je vaš partner.

Crvena

U krevetu ste strastvena tigrica koja u seksu uživa na različite načine. Volite biti predmet žudnje te uživate u moći. Isto važi i za muškarce koji ponekad mogu biti preterano dominantni.

Žuta
Vaš seksualni nagon je vrlo kompleksan, ali istovremeno i prilagodljiv. Volite dominantne i muževne muškarce koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

Ružičasta

Kada je reč o seksu, volite biti nezreli i pomalo razigrani. Volite izazivati i obećavati više nego što ste spremni dati. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta
Sebe smatrate vrlo sofisticiranima za neopterećene igrice u krevetu. Volite kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama. Slično je i s muškarcima koji vole ovu boju. Oni, takođe, pate od kontrole i strogo 'poslovnog' seksa. Isto tako oba pola su više opterećena sobom i vlastitim užitkom nego partnerovim željama i potrebama.

Zelena
Vaš pristup prema seksu je nežan, svež i neiskvaren. Žene koje vole ovu boju ceo život seks doživljavaju kao čisto vođenje ljubavi kao za vreme zaljubljenosti dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Niste skloni prevari.

Narandžasta

Seks smatrate vašom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra vam je jednako važna kao i sam čin vođenja ljubavi. Iako retko dođete do vrhunca, uživate u samoj igri zavođenja što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerke.

Crna
Volite izazove, nove užitke i neočekivane situacije. Reagujete po svom nahođenju i seksualnim željama, ali kada se nađete u stresnoj situaciji, seks je zadnje o čemu razmišljate.

Braon
Pravo ste blago za vašeg partnera. Topli ste, osećajni i poštujete želje i potrebe partnera. Romantična ste duša koja uživa u činu zavođenja i flerta, a vaše iskrene reči volim te savršeno se vežu uz vođenje ljubavi. Ne volite nikakve kritike u seksu.

Siva
Vrlo ste neodlučni i teško se uzbuđujete. Za muškarce je seks oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potreba partnera ili nužan put do proširivanja porodice.

Plava
Odličan ste partner u seksu. Pažljivi ste i osećajni, a ljubav i seks su za vas umetnost. Verni ste partneri, mnogo dajete, ali i očekujete.

Bela
Za vas je seks nešto vrlo privatno i tajanstveno. Volite voditi ljubav u mraku što znači da niste spremni na seksualne igrice kao ni na bilo kakve druge začine u krevetu.

Foto: Freedigitalphotos.net

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.