Divljanje u "mekdonaldsu": Nogom razbio staklena vrata i napao obezbeđenje biber-sprejom

0

Rafal Smolinski (29) iz Golveja u Irskoj uhapšen je nakon ničim izazvanog i neobično silovitog napada na tamošnji restoran Mekdonaldsa. Čitav incident snimile su i kamere, a nakon što je postavljen na Jutjub imao je već 45.000 pregleda.

Iz zasad nepoznatih razloga, razjareni Smolinski je nogama nasrnuo na vrata restorana, razbijajući staklo, da bi zatim kroz razbijeno staklo ušao unutra, vičući “Šta je, ‘oćete da mi je….e mater!” i biber-sprejom napao jednog od zaposlenih koji je pokuašavao da blokira vrata.

Pripadnik službe obezbeđenja je uspeo da Rafala otera mlateći ga žutom plastičnom kupom koja se koristi za obeležavanje mokrog poda, ali Smolinski se vratio i ponovio svoj napad biber-sprejom, urlajući “‘Oćete da mi je….e mater? Je..na đubradi!”

Drugari su ga nekako odvukli na ulicu, ali on se još jednom vratio, da bi smakao pantalone i pokazao golu zadnjicu gostima restorana.

Izgleda, međutim, da se gosti tokom čitavog incidenta nisu baš preterano potresli, jer se u jednom trenutku tišine na snimku jasno čuje kako neko pita: “Mogu li da dobijem čizburger?”

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.