Iznenadite ga noćas vrelim striptizom: 5 koraka do usijanja

Žena koja zna šta hoće, ali i koja pre svega zna znanje i ima štošta da pruži je žena za kojom bi poludeo svaki muškarac. Kombinacija jake ličnosti, seksipila, samopouzdanja i iskustva kod žena je definitivno ona koja frajere obara sa nogu. Nema razloga da i vi već večeras ne budete jedna od njih, vatrena tigrica koja će zapaliti njegove strasti.

Ono što treba da uradite to je da priredite striptiz šou samo za njegove oči. Nabavite seksi veš i zavodničke rekvizite i igra može da počne.

NAPRAVITE EROTSKU ATMOSFERU

Kako bi se u svom seksi plesu pokazale kao prave profesionalke i zavodnice, najpre pripremite atmosferu, pre nego što iznenadite partnera. Sobu osvetlite svećama i pripremite neku zavodničku, divlju i erotsku muziku. Uklonite sve što bi tokom plesa moglo da vam smeta, a pri ruci imajte stolicu, koja tokom striptiza uvek dobro dođe. Izvucite iz fioke najvatreniji donji veš koji imate ili jednostavno pođite u kupovinu. Predlažemo korset, čipkaste gaćice i samodržeće čarape u crnoj, crvenoj ili sivoj boji. Naravno, obavezne su i seksi cipele s visokom petom.

NEKA IGRA POČNE
Iako ćete pre početka zavodničkog plesa biti malčice zbunjeni, samo duboko udahnite i pred partnerom nastupite puni samopouzdanja. Smestite ga na kauč ili stolicu u nežno osvetljenoj sobi i pustite muziku. Tokom svlačenja dirajte se po telu, nadražujte ga svojim zavodničkim pokretima, razapnite svoju kosu u ritmu muzike i divlje zamahnite njome. Budite smela mačka koja ga zavodi pogledom. Neka mu svaki vaš pokret obećava seks.
Tokom erotskog plesa mu se približite, ali mu ne dozvolite da vas dodiruje, jer će ga to dodatno uzbuditi. Ako želite da budete vatreni, tokom skidanja gaćica okrenite se tako da mu pokažete leđa, a zatim se sagnite. To će mu omogućiti dobar pogled na vaša bedra i zadnjicu. Stisnite njegovo lice između svojih grudi, bilo da su u brushalteru ili gole. Svlačite se polako. Ako vaša striptiz oprema bude imala kravatu, ne zaboravite da je stavite između svojih nogu te se milujete po međunožju pre nego mu je bacite u naručje.

STOLICA – REKVIZIT KOJI ĆE VAM DOBRO DOĆI
Dva su načina na koji možete da iskoristite stolicu. Prvi je da smestite muškarca u nju, a sebe u njegovom krilu. Muškaraci svakako uživaju ako ih tokom striptiza nadražujete međunožjem. Kako bi to lakše izveli, stolica je tu da pomogne. Hrabro je zajašite i bacite se svom partneru u naručje. U njegovom krilu njišite bokove i mazite se po gaćicama. Zabranite mu da vas dodiruje, ali mu za to vreme gurajte grudi u lice, ližite uho i spustite se dole, ne bi li ste ga jezikom preko pantalona još više napalile.

Stolicu možete i da iskoristite tako što ćete vi po njoj da pravite haos, dok vas on guta očima sa dalekog kauča. Priredite mu pravu erotsku predstavu tokom koje će izludeti. Na stolici raširite noge te ih ponovo prekrstite. Budite Šeron Stoun iz filma “Niske strasti”. Dirajte svoje grudi, milujte se po gaćicama, a ako se odlučite za skidanje samodržećih čarapa, neka vam stolica posluži kao naslon za svaku nogu posebno.

PUZITE PO PODU, TO JE TAKO SEKSI
Spustite se na kolena i nadražujte svoje telo. To možete da izvedete i ležeći, prilikom čega ćete dići noge u vazduh i raširiti ih tako da ćete mu podariti lep pogled na vaše vruće telo. Puzite po podu u ritmu muzike za ples, pokažite mu da ste prava nevaljala seks bomba. Kako bi začinili celu stvar, iskoristite neke namirnice iz svog fižidera poput meda, čokolade ili šlaga, i razmažite ih po svom telu. Njemu dozvolite samo da vas na tren okusi svojim jezikom, a potom se odmaknite, udarajući mu čežnju. Dovedite ga do ludila.

UPOTREBITE SEKS IGRAČKE

Ako svoj striptiz želite da nabijete još snažnijom seksualnom energijom, možete da upotrebite i seks igračke. Najpreporučljivije su japanske kuglice. Ako se za vrhunac erotskog plesa budete kuglicama poigrali pred svojim partnerom, izludećete ga kao nikada do sad. Možete da upotrebite i vibrator kojim ćete se maziti po celom telu. Kada želja partnera za vašim telom bude jako velika, zaboravite na erotske igračke i u igru uključite njega.

Izvor: 24sata