Devojka vas je odbila? Ovu su vaši sledeći koraci

PRIVUĆI ONLINE DEVOJKU IZ SNOVA DO PRVOG SASTANKA
Prvi potez
Ako joj vam njeni izgovori zvuče poznati ili vam izgleda kao da ima tremu, vredi izlaska. Pošaljite joj poruku da zaista mislite da treba da se nađete ili da ste retko pronalazili nekog ko ima toliko zajedničkih stvari sa vama. Naglašavajte svoj potencijal i ne samo da ćete joj privući pažnju, nego ćete se odvojiti iz gomile ostalih momaka.

Vaš dugoročni plan
Onlajn dejting je uticao na veliki broj singl ljudi. Ako su vas prvih 10 odbile, vaša očekivanja od 11. će biti niska. Dakle, ako to utiče na vaše samopouzdanje, zapamtite da je njen profil njena fasada, ne cela osoba. Tražite zajedničke interese, ne fizičke atribute. Razmislite i o drugim sajtovima za dejtove.

ŽELITE DA JE POLJUBITE... ALI DOBIJETE SAMO OBRAZ
Prvi potez
Ne može vas odbijati zauvek, ali poštujte to što ona nije zainteresovana sada. Nasmešite se i kažite "Prerano?". I pustite je, čak i ako umirete tražeći odgovore. Sa seksualnog pitanja, često je bolje da se opustite nego da se to pretvori u veliku diskusiju. Ali ne brinite, ona možda želi pravu vezu i ne želi da to započne prebrzo.

Vaš dugoročni plan
Pošaljite joj poruku kasnije i upitajte je zašto je izbegla poljubac. Ako ona nije bila spremna da postavi temelj i posle drugog pokušaja, ne hvatajte se za poljubac kao test da li ona želi nešto sa vama ili ne. Sačekajte dok se ta mala tenzija stiša, pripremite joj male pokrete fizičke intimnosti, uhvatite je preko stola na kratko za ruku ili je dodirnite malo po leđima nakon što ste joj otvorili vrata. Do trenutka kada kažete laku noć, njeni signali će vam otkriti da li želi nešto sa vama.

POSLE NEDELJU DANA VEZE KAŽE DA NE FUNKCIONIŠETE
Prvi potez
Šokirani ste? Verovatno ste propustili neke znake. Možda nije bilo fizičke hemije, ili možda je ona našla nekog drugog. Ako je hemija problem, probajte da joj kažete da se možda ne pronalazite sada, ali da treba da pokušate dalje i da vidite da li će se šta poboljšati. Ponekad, ako se ljudi savršeno slažu na papiru, imaju osećaj pritiska da ima hemije između njih, koju zapravo prigušuju. Hemija se gradi kada počnete da se opuštate.

Vaš dugoročni plan
Pitajte je za sastanak koji se zasniva na njenim interesovanjima. Na primer, ako se ona ponosi svojim kulinarskim sposobnostima, predložite joj veče tokom kojeg ćete vas dvoje praviti neko komplikovano jelo, a ti donesi i vino. To su stvari koje žena čini kada stvarno voli nekog, a one mogu podsvesno da vam pomognu da u njenim mislima iz ‘’ne znam’’ pređe u ‘’Da. Ovaj momak je super.’’

IZBEGAVA SEKS... OPET
Prvi potez
Kada stvari krenu da se hlade, probajte na druge načine. Predložite predigru koja ne uključuje genitalije. Kada ona opusti svoje telo, veća je verovatnoća da će biti zainteresovana. Ali postoji i bolja taktika, barem na duži rok. Recite joj ‘’To je u redu, dušo. Želiš li da te umesto toga najviše volim?’’ Poštovati njeno odbijanje može biti veliki korak za nju, to pokazuje da je cenite. I tako, sugerišući alternativne aktivnosti, dokazujete da je prava intimnost ostavljena za kasnije, čak i ako to nije seksualno.

Vaš dugoročni plan
Vaš libido može biti daleko veći od njenog. Recite joj za svoje fantazije, opišite ono što biste želeli da radite. Ali napravite potez odmah. Zadirkujte je, a zatim se povucite. Ovo održava da seksualna želja teče, a vremenom ćete pobediti svoj seksualni um koji će njeno telo slediti.

BILI STE U OZBILJNOJ VEZI, ALI ONA JE ODUSTALA
Prvi potez
Nemojte je uznemiravati neposredno nakon vašeg raskida. Odbijanje može da dovede do opsesije. Možete imati stalnu želju da je pozovete ili da se zaustavite ispred njene kancelarije, ali ova faza nije privlačna. Dakle, sačekajte nekoliko nedelja, a zatim pokušajte da joj se približite jasno razmišljajući.

Vaš dugoročni plan
Počnite sa benignim tekstom, kao link sa videom za koji znate da će da joj se svidi. Ako je njen odgovor pozitivan, pitajte je da odete na ručak. Ali ako ona pokaže stvarne razlike između vas, zbog kojih se ne slažete, kao i nezainteresovanost za pomirenje, postavite sebi novi cilj. Umesto da budete opsednuti njom, krenite dalje i gledajte unapred.

Izvor: 24sata

Pogledajte još