PREPOZNAJ PRAVOG: 17 znakova da si u vezi sa muškarcem za kojeg treba da se udaš

1. Ponosan je što si mu baš ti devojka. Ako dobiješ unapređenje na poslu ili čak samo osvojiš karte za koncert ,on jednostavno neće moći da odoli da se svima ne pohvali time. On je verovatno tvoj najveći fan, ako izuzmemo tvoju mamu.

2. Žrtvuje se za tebe, a i ti se rado žrtvuješ za njega. Ako treba, s tobom će ići i na kraj sveta. Ukoliko zbog napredovanja u poslu moraš da se preseliš u drugi grad, on će se odmah spakovati da ide sa tobom. Ti si, takođe, spremna da ga pratiš u svakom sledećem životnom koraku.

3. On deli iste vrednosti kao i ti. Znaš da oboje želite decu i očekivano je da podelite brigu o potomstvu. Ako ste toliko složni i organizovani, trebalo bi da svako dobije 45 minuta za sebe, da ode u teretanu ili neki drugi vid opuštanja. Vas dvoje ste jedno za drugo jer znate da želite iste stvari jer ste razgovarali o svemu tome.

4. Čak i nakon nekoliko godina veze, čuva te kao kap vode na dlanu. Uvek će biti tu da ti otvori vrata ili da te nosi do kuće jer te bole noge od visokih potpetica.

5. Prihvata te takvu kakva jesi i ne pokušava da te promeni. Dobro zna da si neurednija od njega, da ne možeš da živiš bez mačke i da nisi vrsna kuvanju, ali uopšte nema problem sa tim.

6. Kada razmišljaš o udaji za njega, najbolji deo nije samo venčanje, već misao da provedete život zajedno. Venčanje je zabavno, medeni mesec isto tako, ali pravi život je ono što dolazi kad oni prođu.

7.Preživeli ste vezu na daljinu. Bilo je teško i nedostajali ste jedno drugom, ali volite se toliko da ste podneli neophodnu žrtvu vođeni jednom idejom: da živite u istom mestu i da budete zajedno kad sve to prođe.

8. „Nedostaješ mi" nije samo slatka uzrečica koju izgovaraš. To je realnost. Čak i ako niste preterano dugo razdvojeni, jer ste se videli pre dva sata.

9. Ne voliš da deliš svoj životni prostor sa nekim, ali nemaš problem da živiš sa njim. Nakon napornog dana na poslu raduješ se povratku kući. Ne zato što je kraj radnog vremena već zato što te on čeka.

10. Sa njim možeš da pričaš apsolutno o svemu. Nekada si razgovarala sa prijateljima i roditeljima, međutim, danas je tvoj prvi izbor on. Prijatelji se ne ljute, jer vide koliko si srećna u toj vezi.

11. Uživate dok razgovarate o planovima za budućnost. Nisi zabrinuta da li ćeš morati da otkažeš avionske karte ili da kažeš da ipak neće biti potrebe za plus jedan. Sigurni ste u svoju vezu.

12. Nije ti neprijatno da plačeš pred njim. On zna kada da brinem i kada ste samo uhvaćeni u sceni filma .

13. Kad se tvoje drugarice hvale s kim su izašle proteklog vikenda, isključuješ se iz tog razgovora jer nemaš šta da kažeš. Nisi partibrejker, ali uživaš u društvu svog dragog i nisu ti potrebne lovačke i ribolovačke priče da bi druge impresionirala.

14. Blizak je sa tvojom porodicom i ti sa njegovom. Nazvaće tvoju baku ili tatu bez ikakvog ustezanja. Zato i ne čudi što ideš na rođendan njegovog sestrića, čak i ako on nije tu.

15. On brine o vašim prijateljima. Ako jedan od njih ima loš dan, tvoj dragi će predložiti da se družite sa njim ili ga povedete sa vama na večeru ne bi li se oraspoložio.

16. Ne sputava te, ne guši te. Ponekad kad te nešto frustrira, poslednje što ti treba jeste da iznova i iznova to preživljavaš. Voljeni ti to ne zamera, jedino što mu smeta jeste činjenica da si ti uznemirena, a on bi voleo da nisi.

17. Često ti, bez ikakvog povoda, kaže da si seksi. I to na dan kad nisi oprala kosu ili stavila šminku.

Ako odnos koji ste ti i tvoj dragi razvili u vezi prepoznaješ u navedenim primerima, onda ste definitivno rođeni jedno za drugo i sve su šanse da imate uspešan i srećan brak.

J.R.N.

Pogledajte još