Astro: Otkrijte na koje SMS poruke padaju pojedini znakovi

yayimage.com

Ovan

Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice ni poruke im nisu strane. Oni će pronaći pesmu koja opisuje njihova osećanja ili će citirati nekog pesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik
Romantični Bikovi vole se igrati i zabavljati ljubavnim porukama. Njihove poruke ne sadrže samo reči već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih reči.

Blizanci
Oni su majstori verbalnog zavođenja pa im poruke itekako idu u susret. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih reči koje će otopiti onoga kome su namenjene, a žele li biti duhoviti dobro će ih i nasmejati.

Rak
Rakovi obožavaju iskazivati osećaje rečima pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će otkriti sve ono što nikako ne mogu licem u lice. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav
Lavovi bi radije izgovorili i pokazali nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebala kratko i slatko opisati njihovo trenutno stanje emocija.

Device
Zašto gubiti dragoceno vreme na dopisivanje kada sve to možete učiniti oči u oči? Ovo je moto Devica koje baš i ne vole pisati o svojim osećajima. Kada se potrude poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu niti videli.

Vaga
Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka te zavođenju preko istih. Vole mudre i romantične citate iz pesama i knjiga koji mogu biti i dvosmisleni te time zaintrigirati osobu kojoj su namenjene.

Škorpija
Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje itekako privlači. Tajanstvene Škorpije vole se igrati s rečima, a više od svega ih privlači 'peckanje' i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strelac
Duhoviti Strelci vole filozofirati, a samim time njihove su poruke vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje se može opisati kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac
Romantičan i nežnosti željan Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju čitati lepe reči upućene njima, ali isto tako, kada su 'zagrejani' za nekoga vole pisati iskreno i otvoreno o svojim osećajima te dragoj osobi otvoriti dušu.

Vodolija
Vodolije su umetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni se ne vole 'igrati' romantičnim rečima već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pesama.

Ribe
Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele zavoditi i biti zavedene. Oni su neverojatni zavodnici koji jako dobro znaju što i kada napisati, ali jednako tako su slabi na reči koje su poklonjene njima.

zadovoljna.dnevnik.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.