Daniel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom

Uvek je iskren.
Daniel Kajmakoski (29), pobednik „X faktora“, prezadovoljan je životom u Beogradu. Makedonski pevač preksinoć se zabavljao na proslavi osmog rođendana nedeljnika Puls, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. On je bio raspoloženiji nego ikad za priču, a u intervjuu za Kurir otkrio je mnoge zanimljive detalje, pa čak i to da bi se oženio Svetlanom Cecom Ražnatović. On je oduševljen najvećom balkanskom zvezdom i smatra je najlepšom pevačicom na estradi.

Šta se promenilo u tvom životu nakon završetka šoua?
- Sve se promenilo još od audicije. Pobeda je bila samo šlag na torti. Posle toga sam bio zatvoren tri-četiri dana u kući, odgovarao sam na intervjue i gledao da svima udovoljim koliko mogu. Kad sam otišao u Makedoniju, imao sam doček na aerodromu i to je nešto neverovatno. Tada sam shvatio koliko se zapravo promenio moj život i koliko su ljudi sa celog Balkana ponosni na mene. Ja ih nikada neću izneveriti!

Sad si se definitivno preselio u Beograd?

- Da. Ostajem ovde da osetim dušu ovog grada u koji sam se zaljubio. Ali naravno da ću često ići i u moju Makedoniju, bez koje ne bih mogao da živim.

Čestitao si svom mentoru Željku Joksimoviću rođenje sina?
- Neka mu je sa srećom i da mu je sin živ i zdrav! Stvarno se radujem, nazvao sam ga čim sam saznao.

Koja pevačica najbolje izgleda? Kojom bi se oženio da možeš?
- Hmmm... Oženio bih se Cecom jer je jedna od najlepših pevačica. Iako ne podnosim plastične devojke, koje izgledaju kao barbike, ona nije takva. Predivna je u svakom smislu te reči. Obožavam njen moćni glas i hitove koji ostaju za sva vremena. Ne bih se bunio ni da mi jednog dana žena izgleda kao Jelena Tomašević ili Tamara Milanović.

Sa kojom pevačicom bi voleo da snimiš duet?

- Sa Rijanom, Šakirom... A sa naše estrade sa Marijom Šerifović i Cecom. One su mi najbolje.

kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.