Skandalozna izjava pobednice rijalitija: Seks mi je bio uslov za učešće u Velikom Bratu

Foto: PrintSkrin
Pobednica rijaliti šoua "Parovi" Zorica Dukić (27) tvrdi da joj je izvesni menadžer Aleksandar Tosić nudio učešće u "Velikom bratu", ako pristane da ima seks sa njim.

Tošić joj je ponudio ovu nepristojnu ponudu navodeći da ima veze u produkcijskoj kući "Emotion". On je inače suvlasnik kluba u Cirihu u kojem nastupaju srpske zvezde.

Zorica objašnjava da ju je sa Tošićem upoznao bivši dečko koji živi u Švajcarskoj i tada joj je on ponudio učešće u rijalitiju.

- Nekoliko puta smo se videli na kafi i on je stalno pričao kako u "Emotion"-u postoji neki lobi protiv mene i kako će mu biti veoma teško da me ubaci u taj rijaliti, kaže Zorica.

- Dan pre nego što je trebalo da odemo na sastanak sa Aleksandrom Miljušem, producentom "Velikog brata", on me je pozvao i predložio da dođe kod mene, navodno da napravimo "strategiju" razgovora", objašnjava ona.

Zgodna brineta poslala mu je poruku i rekla da ne računa da će među njima biti nešto više. Uvređeni Tošić napisao je:

- Upravo sam se pomirio... Istina je da bih učinio sve za to i iscimao sam se ovih dana oko toga, ali kad neće, neće...Ti se samo pomiri da ima mnogo lepših i mlađih i atraktivnijih od tebe svaku noć... Ali iz nekog razloga hteo sam tebe da kresnem..Jbg...Pozzz.

Sa druge strane, Tošić je izjavio da ne poznaje Zoricu i da nema nikakve veze sa "Velikim bratom". Producent "Velikog brata" Miljuš kaže da je u pitanju dezinformacija.

Puls

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.