Najgojaznija žena na svetu rešila da smrša pred udaju

0

Čeriti Pirs (38) ima 285 kilograma i limfedem zbog čega joj otiče noga, a lekari su morali da joj odstarne izbočinu koja joj se pojavila nakon što ju je napala bakterija. Međutim, ova samohrana majka rešena je da oslabi kako bi plesala celu noć na venčanju sa dečkom Tonijem (22).

Foto: Screenshot/Youtube

Čeriti Pirs se veoma teško kreće, tako da je uglavnom kod kuće, a lekari iz Ajove neće da je operisu dok ne izgubi 100 kilograma. Kada bude izgubila određeni broj kilograma, lekari će da joj ugrade gastrički bajpas.

On je najdeblja žena na svetu, a još joj se razvio i limfedem, zbog čega joj otiče leva noga. Nada se da će smršati kako bi mogla da prati odrastanje svoje ćerke, ali i kako bi mogla da ima venčanje iz snova sa dečkom Tonijem Sauerom (22).

– Odlučila sam da ne želim da se udam u kući. Želim da hodom do oltara. Planiram da nosim venčanicu i da igram celu noć – objasnila je Čeriti.

Ona je otkrila da je oduvek imala probleme sa kilogramima i da joj se zdravstveno stanje pogoršalo kada je dobila limfedem 2001. godine. Tada je pala niz stepenice i morala je da se izbori sa bakterijom koja izjeda meso.

Sada je rešena da smrša kako bi mogla da se uda i pomogne ćerki da diplomira.

24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.