O čemu muškarci razmišljaju posle seksa za jednu noć?

Buđenje u ovakvim situacijama je slično onome kao kad vas kamen pogodi u glavu, naravno, potpuno neočekivano! Ležite i posmatrate osobu kraj vas, pokušavajući da u glavi složite kockice i da se setite kako ste uopšte završili tu. Ova slagalica ume da bude veoma teška za slaganje, a onda stižu pitanja.

Zašto sam ovo uradio?

Posle ovakve noći i seksa, muškarci analiziraju svoje postupke. Kako su uopšte došli do toga, da li su usamljeni, da li su prestali da poštuju sami sebe? Ma, hiljadu zašto!

Da li je više išta imam da otkrijem o njoj?

Jednokratni seks je kontraproduktivan za dugoročniju vezu, jer je sve mnogo brže nego inače. Nema flertovanja i udvaranja između sastanka i seksa. Teško je nastaviti vezu ako joj nije prethodilo upoznavanje, radovanje prilikom otkrivanja novih stvari... nema očekivanja ni iznenađenja.

Treba li da je zovem posle ovoga?

Naravno, seks za jednu noć nosi sa sobom i bezvezno opraštanje. Ipak, momci će pozvati ženu, ali tek zbog pristojnosti, jer često više nisu zainteresovani za nju, a ni da je ponovo vide. Neki ipak, nisu toliko pristojni i ne žele da je pozovu.

Šta da kažem prijateljima?

Može da izgleda loše, posebno ako se ničega ne sećate. Ali, momci vole da tračare kao i svi ostali. Priča će biti začinjenija i prilagođena publci kojoj se priča.

Jesam li stavio kondom?

Koliko god bili pijani, razmišljaju o polno prenosivim bolestima. U glavi im je samo da oni nisu prvi sa kojim je provela noć u divljem i neobaveznom seksu.

Izvor: marieclaire

Pogledajte još