Lima prvi put bez muža: Kad nema Jarića da te štiti dobar je i oklop!

0

Bivša srpska snajka prvi put u javnosti od kako je objavila da se razvodi od Marka Jarića.

Anđeo iz “Victorias secreta” sam je došao na glamurozno veče u Metropolitan muzeju gde su crvenim tepihom šetale glumice, pevačice i rijaliti zvezde, sa ili bez svojih jačih polovina.

Šarliz Teron je “prošetala” Šona Pena, Džoni Dep Amber Heard i ženski verenički prsten, a Adrijana…oklop umesto Marka Jarića.

“Snažan izgled za večeras”, napisala je Lima pored svoje fotografije na Instagramu nekoliko minuta pre nego što će zakoračiti pred svetla fotoaparata prvi put od kako je objavila da se razvodi od srpskog košarkaša Marka Jarića

Iako im poslovne obaveze nisu dozvoljavale da se zajedno pojavljuju na “kojekakvim događajima”, Jarić i Lima su bili “redovni” na Twitteru – da li da požele sreću jedno drugome, ili se pohvale svojom jačom ili nežnijom polovinom…

Vest da se razvode, Marko i Adrijana su objavili zajedničkim saopštenjem koje je, sada već standardno kada su “selebriti” razvodi u pitanju, objavljeno u magazinu “Pipl”.

Domaći mediji su šuškanja o eventualnom prekidu braka objašnjavali vanbračnim aferama košarkaša, da bi se sad “otkrilo” da je zapravo lepa Brazilka varala njega.

Prevara ili ne, tek ostadosmo mi bez srpske snajke. Ali lepo izgleda…Jako!

mondo

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.