EXIT avantura predstavlja: EXAMPLE LIVE!

Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pevač i reper, jedan je od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od retkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene! Njegov planetarni hit ’Changed the way you kiss me’ (VIDEO) obeležio je 2011. godinu, kada je osvojio mnogobrojne svetske top liste. Od tada je Example redovan gost najvećih svetskih festivala!

Elliot će predstaviti publici Sea Dance festivala svoj energični nastup o kome će se sigurno pričati, ali i njegov peti studijski album ’Live Life Living’ koji izlazi u junu ove godine, te će publika na plaži Jaz imati priliku da među prvima na svetu čuje novi album uživo.

Nakon nastupa širom sveta, od Južne Afrike do Ibice, ovaj veliki muzičar dolazi na Balkan, na plažu Jaz, kojom će odzvanjati veliki klupski hitovi poput ’Changed the Way You Kiss Me’, ’Stay Awake’, ’Say Nothing’, koji su dugo zauzimali prva mesta na mnogim muzičkim listama. Osim što su se njegove pesme mogle čuti u klubovima širom sveta, više od 100 miliona pregleda njegovih videa na You Tube kanalu govore o ogromnoj bazi fanova ovog izvođača, koja i dalje rapidno raste.

Ono što je sigurno je da nas na Jazu očekuje spektakl svojstven ovom energičnom izvođaču, a da je njegova muzika savršena za vrele letnje noći, uzburkano more i prelepu Jadransku obalu!
Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu. Do sada najavljeni izvođači za Sea Dance festival su Jamiroquai i Example LIVE.

ULAZNICE ZA EXIT AVANTURU (EXIT + SEA DANCE)

U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT AVANTURU podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT AVANTURU mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica za EXIT AVANTURU biće 16.980 dinara.

m:ts i EXIT predstavljaju: NEMAŠ KARTU? IMAŠ PRIJATELJE! Na 5 kupljenih kompleta za EXIT AVANTURU dobijate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Više na linku: http://www.exitfest.org/sr/news/nemas-kartu-imas-prijatelje-0

OTP prodaja ulaznica za EXIT AVANTURU na rate: http://www.exitfest.org/sr/news/otpocni-avanturu-uz-otplatu-exit-karte-na-rate .

U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET, za sve one koji su spremni za pravu letnju uživanciju, koji obuhvata ulaznicu za EXIT i ulaznicu za SEA DANCE festival, prevoz autobusom iz grada polaska do Novog Sada, od Novog Sada do Jaza i nazad do grada polaska, smeštaj u kampu u Novom Sadu i smeštaj u kampu na Jazu. EXIT AVANTURA PAKETI dostupni su po ceni već od 12.600,00 dinara. Više na http://www.exittrip.org/srp/

Sve informacije o Sea Dance festivalu na sajtu www.seadancefestival.me

Pogledajte još