SREĆNA I SAMA: Kako da stvarno uživaš kad si bez dečka

1. Budi produktivna
Jedan od načina kako da uživaš u singl statusu je da ustaneš iz kreveta i počneš nešto da radiš – tražiš posao, pokreneš sopstveni biznis, nađeš novi hobi, putuješ… Sada imaš najviše vremena za to.

2. Okruži se prijateljima
Iskoristi ovo slobodno vreme i za prijatelje. Oni su prvi za koje ćeš imati manje vremena kad se zaljubiš. Organizuj druženje na nekom neobičnom mestu i dobro se zabavi sa ljudima koji su ti dragi.

3. Unapredi svoju karijeru
Sada svakako imaš vremena za još nešto – da se koncentrišeš na svoju karijeru. Napredovanje na trenutnom poslu, traženje posla, promena posla, pokretanje nove poslovne ideje… Ljudi nisu svesni svojih granica, dok ih ne iskušaju.

4. Flert
Još jedna od prednosti singl života je svakako i to što možeš raditi šta hoćeš, kad i s kim hoćeš. Ne savetujemo igranje s nečijim osećajima, ali nemoj se plašiti da se malo zabaviš. Sve je to život. Takođe, tako možeš da otkriješ šta nećeš tolerisati budućem dečku.

5. Posveti se sebi
Kada si u vezi, “ja” postaje “mi” i sigurno želiš da udovoljiš svom dečku. To ne znači da bi trebalo da se promeniš iz korena, ali ono što on voli verovatno ćeš raditi češće ako ti je iskreno stalo do dečka. Sada, dok si solo, ne moraš da brineš o tome šta njega čini srećnim, nego samo ono što tebe čini takvom. Puno toga možeš da naučiš!

Index.hr