Savamala: Ne propustite Mirisno-ukusni bazar!

0

Mirisno ukusni bazar na Mikseru Građanska inicijativa „Baštalište“ i njeni osnivači „Beogradski festival cveća“ i „Ama – Centar za negu čoveka i prirode“ predstaviće svoje aktivnosti i mirisno-ukusne proizvode u okviru ovogodišnjeg Mikser bazara od 06. do 08. juna.

Umesto nedeljne kupovine, prošetajte Savamalom kojom će se širiti arome bosiljka, lavande, ruzmarina, ali i domaćeg ajvara, rakije, zeleniša, prirodne kozmetike.

Tih dana budimo solidarni sa WWOOF organskim domaćinima širom Srbije i podržimo njihov opstanak na selu. To je prilika da se raspitate i o tome kako da aktivno provedete svoj odmor volontirajući na nekoj organskoj farmi tj. WWOOFujući. Svratite i u naš zeleni office po besplatan savet o uzgoju balkonskog cveća, bilja, ali i povrća. Saznajte šta su to „baštenske zajednice“ i kako da sa prijateljima osnujete svoju. Podržite postojeće svojim potpisom. BFC vam stoji na raspolaganju za ozelenjavanje vašeg komšiluka.

Građanska inicijativa „Baštalište“ zagovara koncept gradskih baštenskih zajednica i njihovo sistematsko uključivanje u lokalne urbanističke planove i politike u Srbiji sa ciljem da se gradovi razvijaju „po meri čoveka i prirode“ i da snagom solidarnosti skratimo put „od njive do trpeze“.

Radno vreme Mirisno-ukusnog bazara u Braće Krsmanovića 8. je 14-22h.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.