Čelična devica krenula ka Beogradu!

Za koncert u Srbiji vlada veliko interesovanje širom zemlje i regiona, pa su ulaznice za Fan Pit rasprodate pre više od tri meseca pred koncert! U prodajnoj mreži Eventim ostalo je još ulaznica za Parter 1 i 2 po cenama od 3500 i 2990 dinara, što su ujedno najpovoljnije cene na celoj turneji.

„Maiden England“ turneja već je postala jedna od deset najvećih turneja u ovom veku sa preko dva miliona posetilaca širom sveta! „Mi nikad ne uzimamo ništa zdravo za gotovo, pa je ta činjenica za nas prijatno iznenađenje, ali ono što nam je važnije jesu iskrene reakcije fanova koje su bile odlične!“, izjavio je pred beogradski koncert osnivač i lider benda, basista Steve Harris i dodao: „Iako smo se pripremali za turneju, na televiziji smo videli kroz šta ste nedavno prošli i želimo da vam poručimo da smo uz vas, jer znamo da su naši fanovi u Srbiji i celom regionu među najstrastvenijima na svetu. Jedva čekamo da vas 17. juna sve vidimo na tako veličanstvenom, istorijskom mestu kakav je Kalemegdan“.

Bina koja se postavlja za ovaj koncert biće široka čak 44 i visoka 17 metara, uz spektakularnu produkciju sa dosta pirotehnike i različitim verzijama popularne maskote Edija. Mejdene na turneji prati tim od blizu 90 ljudi, koji dovozi produkciju u nekoliko šlepera sa ozvučenjem, rasvetom i spektakularnom pirotehnikom, dok bend u Beograd dolazi sa svojim avionom Boing 757 kojim pilotira lično pevač Bruce Dickinson!

Fanovima Mejdena popust i za Calling 2014!
Svim fanovima Mejdena je obezbeđen i popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Bilija Idola 25. juna na Kalemegdanu. Fanovi mogu na prodajnim mestima Eventima u Beogradu (Ušće, Arena, Dom omladine, Bilet centar) da prikažu kupljene ulaznice za Iron Maiden iz bilo koje kategorije i tako obezbede popust na jednak broj ulaznica za Bilija Idola.

Pogledajte još