PUCNJAVA ZBOG SEKSA: Srbin spavao se ženom italijanskog mafijaškog bosa!

MILANO - Nakon što je otkrio da je član srpskog klana spavao s njegovom ženom, talijanski bos Tomazo Diak pozvao je srpskog bosa Đukića na veliki obračun!

- Ubiću ga, izrezati ga na komadiće i baciti svinjama. Uzmi dete i idite na more. Iako je moj čovek bio s njegovom suprugom, ja ću završiti ovaj rat, poručio je supruzi srpski bos Bojan Đukić (38). Na sreću, razgovor je presrela milanska policija koja je dugo pripremala hapšenje srpskih i italijanskih mafijaša.

Nakon što je otkrio da je manje poznati član srpskog klana spavao s njegovom ženom, talijanski bos Tomazo Dijak pozvao je Đukića i njegova pomoćnika Dejana Džolića (22) da se obračunaju.

Sastali su se u jednom parku, a nakon izlaska iz automobila Tomazov čovjek je zapucao. Pukom srećom niko nije povređen, iako su se susreli u blizini osnovne škole, u blizini stotinu dece.

Nakon neuspelog obračuna italijanska policija uhapsila je pomenuti trojac i još neke članove oba klana.Tek nakon hapšenja otkrili su da je razlog susreta zapravo bila odmazda zbog ljubavne afere. Inače, policija je prisluškivala razgovore srpskih mafijaša u kojima su otvoreno pričali o svojim planovima. Tad su odlučili da požure s akcijom hapšenja kako bi sprečili krvoproliće.

kurir

Pogledajte još