Nedeljni horoskop (ponedeljak 09. jun - nedelja 15. jun)

OVAN

Pokušajte da razmislite pre nego donesete kapitalne odluke. Početak nedelje, manje ste angažovani. Ideju imate, sreda i petak izrazito naglašeni kao aktivni dani. Petak dan za iznenađenje. Jedna muška osoba vam može ponuditi dobar poslovni kompromis. Novac očekujte u periodu kraja nedelje ili vikenda. Maštate, iluzije unosite u vezu. Morate postaviti realne temelje.Četvrtak dobar dan za poznanastvo na poslu. Vikend pogodan za pomirenje i otvoreno pokazivanje ljubavi. Kontraidikacije na lek ukoliko vam je lekar prepisao terapiju koju niste imali do sada.

BIK

Prijatelji su vam važni a od njih očekujete podršku ili finansijsku pozajmicu. Ne ulažite sebe u takve ideje, uzaludno je činiti. Od samog početka nedelje imaćete zanimljivu promenu, koja zaista može da vam da inekciju optimizma i realnosti. Osoba iz znaka Ovan daće vam podršku i vaša ideja, projekat može da stane na sigurne noge. Slobodni Bikovi imaju susret sa mlađom osobom iz sfere umetnosti ili bankarstva, dok oni koji su u braku ili vezi imaju problem poverenja, nesuglasice pa čak i svađe koje su izvesne iz dana u dan . Od kraja nedelje bolja komunikacija. Napetost, nervoza nisu prijatelji ovom sazvežđu.

BLIZANCI

Dosta dinamike je potrebno uložiti u ovu nedelju koja je pred vama. Savršeno bi bilo imati mlađe osobe za poslovne partnere. Ovan, Rak, Devica ili još poneki Lav doneće promenu u poslu. Šansa za odličnu zaradu stoji u poslovima koji traže kraće putovanje, rad sa telefonom ili bilo koji drugi oblik komunikacije. Predani ste poslu i veći deo energije vam odlazi u tom smeru.. Partner je zahtevan često nestrpljiv, ne želi emotivnu senku da podstiče kako biste shvatili da vas zaista voli ili čak primetili. Od petka, očekujte bolje rezultate na emotivnom polju. Osetljivi ste na razne vazdušne meteorološke promene. Verovatno ćete imati neku manju prehladu.

RAK

Saradnja sa strancima, saradnici su neko ko živi pored mora, okeana. Ako imate novčanih dugovanja muški Ovan i ženski Lav stižu kao pomoć. Oprezno u saobraćaju od utorka. Sreda i četvrtak rešavanje pitanja karijere ili ostatak u firmi. Oni Rakovi koji su u braku imaju previše ulaganja. Subota i nedelja povoljan termin za novac, harmoniju u domu, porodici. Slobodni imaju problem da se dogovore sa sobom kome će pokloniti pažnju, Ovnu, Lav ili Ribe. Dobar aspekat za komunikaciju sredinom nedelje, spustite loptu. Previše radite, umorni ste.

LAV

Niste ni svesni svoje snage. Neko vas iritira, direktor, saradnik, šef. Ne treba stupati u verbalni kontak jer ćete izgubiti poverenje. Pustite da se situacija sama od sebe razvija. Ovaj kratki talas nesporazuma vas napušta već od sredine nedelje. Novac od srede ili petka. Sarađujte sa Škorpijom ili Ribama. Partner vam unosi nervozu. Previše je zahtevan. Imate osećaj kao da morate nekom da polažete račune. To nije dobro za energiju jednog glamuroznog Lava. Morate što pre da presečete takav stil ponašanja. Kraj nedelje dobar za emocije. Čuvajte se ozleda. Osetljiv stomak, želudac, žuč, posebno osetljivost na hranu koju konzumirate.

DEVICA

Često imate osećaj neiskrenosti saradnika koji vas okružuju. Početak nedelje važan je da ne potpišete neki ugovor koji nije dobar za vaše finansijsko stanje. Druga polovina nedelje je pokazatelj za dobru zaradu i imaćete uspeha u zarađivanju i sticanju novca. Posebno sreda, četvrtak naglašeni dani. Pomoć od Škorpije će vam značiti. Emotivno očekujete od partnera više nežnosti i pažnje. Možda ne bi bilo loše da napravite neki zanimljiv izlazak ili kraći izlet u banju. Slobodne Device moraju da otvore svoju dušu. Čuvajte se pada imuniteta jer sve što vam se događa u životu utiče i na vaše zdravstveno stanje.

VAGA

Imate osećaj neprijatnosti u samom staru nedelje. Ljudi koji su oko vas nisu nekad spremni da odgovore na energiju jedne dinamične Vage. Zbog toga patite i morate da menjate kolektiv. Sem onih Vaga koje imaju stabilan posao duži period u radnim organizacijama koje dobro posluju. Sredina nedelje, posebno za vikend veći novac, a oni koji putuju često zbog posla očekuje još veće unapređenje na finansijskom nivou. Dobra nedelja za sve koji su u braku ili vezi, puno razmena emocija. Slobodne Vage moraju da povedu računa o preteranim zahtevima pri svakom novom upoznavanju. Unosite manje gaziranih napitaka, veštački zaslađenih sokova.

ŠKORPIJA

Početak nedelje, ponedeljak i utorak mogu predstavljati otežanje za ovo sazvežđe. Naročito u komunikaciji i opštoj saradnji. Sreda će vam doneti preokret u samom planu i organizaciji posla i zaposlenih. Jedan Jarac vam pomaže a Vaga ili Lav su dobri za marketing. Škorpije koje su u braku mogu očekivati bolji ljubavni i emotivni život. Partner je posebno naglašen kroz pokazivanje emocija i iskrene ljubavi. Ako je rođen u vodenom znaku Ribe ili Rak emocije su još jače. Sloboni prolaze kroz fazu dobre zabave i poznanstva sa harizmatičnom Vodolijom. U ovom periodu koža lica osetljiva.

STRELAC

Razmišljate o promeni u svom privatnom poslovanju. Ovo je dobar period za proširenje posla a nikako da menjate firmu ili delatnost. Oni koji planiraju put ili saradnju sa strancima neka urade odmah na početku nedelje, od utorka još bolji aspekti. Ako ste u bračnoj zajednici, partner često menja raspoloženje. Niste oduševljeni takvim stavom, pa ćete imati osećaj da treba da pobegnete iz kuće na kratko vreme. Slobodni imaju poznanstvo sa osobom koja nosi uniformu. Najbolje slaganje sa Ovnom ili Bik druga dekada ovog znaka.. Uključite se u neki fitness klub ili plivanje. Potrebno je da opustite mišiće.

JARAC

Pokažite se kao galantan tip, neko ko voli da časti i ko je ljubazan u društvu to će uticati na vašu vezu u kojoj se nalazite pa i da ste sami i slobodni morate da izrazite izvesnu opuštenost i toleranciju. Imate udvaranje jednog Bika ako ste žensko. Muški Jarac mora da provede kvalitetno svoje vreme sa partnerkom jer je ona sklona zatvaranjem u sebe. Možda odvajanje od nje. Sve zajedno utiče na vaš posao koji je ipak ispred svih ljubavnih i slobodnih veza. Sarađujte sa kreativnim i maštovitim ljudima. Ribe, Rak, Strelac su dobar izbor tokom nedelje. Morate da promenite režim ishrane, skloni ste gojenju koje vas proganja godinama.

VODOLIJA

Poslovno ste uvek spremni da radite nešto novo, pa će vam i ova nedelja biti izazov. Odlazak u neku drugu zemlju popravlja finansije i bićete u mogućnosti da napravite nov posao koji će vam i kasnije mnogo novca donositi. Bivše ljubavi vas ne ostavljaju na miru. Verovatno ćete imati neki tajni susret, ali pazite - možda će se otkriti, pa postoji inidikacija da stradate ukoliko ste u braku ili vezi, bez osnove. Preispitajte sebe i svoje reakcije i želje pre nego što uradite tako nešto. Slobodne Vodolije mogu biti neko ko uživa u samoći ili prijateljstvu sa Rakom ili Lavom gde kasnije postoji šansa za realnu vezu. Pomalo vas hvata melanholija. Više optimizma.

RIBE

Teško se navikavate na dinamiku. Previše imate obaveza u jednom danu. U svojoj suštini ste osoba koja je vesela i voli saradnju sa drugima. Ukoliko osetite negativne vibracije kod osoba sa kojima radite, odvojte se od njih, lako skupljate lošu energiju i zbog toga možete da stradate zdravstveno, posebno stomak i noge osetljive. Emotivno dobar period od kraja nedelje. Jedan Lav ili Strelac želi da vas osvoji svojom erotičnošću i dobrim fizičkim izgledom. Tražite zadovoljstvo u izlasku van kuće sa partnerom.

Pogledajte još