Zvezdina nedelja edukacije!

Ova jedinstvena obrazovna ustanova koja je po svom radu specijalizovana i prilagođena mladim profesionalnim sportistima osnovana je 2002. godine. Svoje srednjoškolsko obrazovanje je kroz Koledž stekao veliki broj sada već poznatih i vrhunskih sportista: Miloš Teodosić, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Milan Mačvan, Jovana Brakočević, Bojana Živković, Nikola Rebić, Marko Tejić, Filip Janković su samo neka od imena.

Ono što je najvažnije je podatak da Koledž Beograd trenutno pohađaju svi članovi kadetskog i juniorskog tima Crvene zvezde Telekom. Na ovaj način klub je svom podmlatku obezbedio najbolje moguće uslove školovanja koji ni na koji način neće ugroziti njihove karijere i košarkaški razvoj. Na ovaj način KK Crvena zvezda Telekom uspeo je da iskontroliše i podstakne njihovo obrazovanje koje je veoma važan segment u razvoju svakog mladog čoveka.

Trenutno je u toku upis novih polaznika, a više informacija možete dobiti kroz sadržaje na socijalnim mrežama kluba (Twitter, Facebook, Youtube), gde ćete imati priliku i da pronađete Mali školu znanja (da li ste znali), kao i zanimljive intervjue u vezi edukacije.

KK Crvena zvezda Telekom će nastaviti da promoviše i podstiče dodatno obrazovanje svojih sportista a dokaz za to je i podatak da su trojica prvotimaca crveno-belih Marko Simonović, Branko Lazić i Luka Mitrović dobili stipendije renomirane kompanije LINK group koja se bavi koja se bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Izvor: kkcrvenazvezda.rs
Izvor: kkcrvenazvezda.rs
Pogledajte još