Nedeljni horoskop (ponedeljak 16. jun - nedelja 22. jun)

OVAN
Ponedeljak dobar dan za finansije, posebno ako one dolaze iz inostranstva. Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vagom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu. Sreda ili petak dobri aspekti sa investitorima. Putovanje ili savremen oblik komunikacije biće aktuelan tokom ove nedelje. Vama su potrebne reči. Volite da imate pored sebe osobu koja vam pruža pažnju. Nekad je dobro da izađete iz svojih ličnih ubeđenja ili okvira koja će se desiti onda kada prihvatite istinu. Susret sa Strelcem za sve slobodne Ovnove. Osetljivo vam je grlo, krajnici.

BIK
Emocije su vam na prvom mestu i možete očekivati i više nego što tražite. Kako nedelja odmiče vi se osećate bolje i snažnije, jednostavno sigurnije u sebe. Ako ste usamljeni sreću potražite sa Vagom ili Jarcem. Možda je bolje da na početku kažete šta želite i mnogo toga biće jasnije tokom same veze. Odlična nedelja za novac. Već imate osećaj šta da radite i kojim putem da idete. Možda ćete imati otežanje na početku nedelje ali je sigurno da se uvek izvučete iz svake nevolje ili problema koji vas zadesi. Koristite svoj autoritet koji nije ni malo ugrožen. Nervozni ste, pokušajte da se relaksirate u nekom spa centru.

(old_image)

BLIZANCI
Jaki ste i imate puno snage za nove ideje. Vi sve morate da odradite. Iako nailazite ponekad na lenje i bezvoljne saradnike vaša sposobnost da im pružite sigurnost i ulijete optimizam zaista deluju. Novac vam je važna stavka i to ćete biti u prilici da zaradite brzo i bez nekih trzavica već od samog starta nedelje. Saradnja sa Bikom i Škorpijom uliva nadu i poverenje. Početak nedelje povoljan za sve one koji su usamljeni. Jedna vodolija vam pravi društvo i pokušava da vas osvoji. Prepustite se ljubavi, vreme je za novi početak. Povedite računa o svojim zglobovima ili kostima na šakama.

RAK
Od srede do petka povoljan period za sve one koji rade poslove vezane za inostranstvo. Treba da započnete važnu komunikaciju sa osobom koja vam je od velikog značaja. Ona je rođena u znaku Jarac ili Ovan. Saradnja sa njima vam može promeniti poslovni život iz korena. Potrebno je da saslušate i druge jer ćete čuti ono što niste do sada. Manjak nepoverenja vas vodi u izolaciju. Ljubavno ste u dobrom stanju. Imate partnera koji vas voli i uvažava, ne bi trebalo da imate bilo kakav strah i napetost. Oni koji su sami, usamljeni sreću neka potraže van svog grada, mesta. Slušajte svoj organizam i unutrašnji glas koji vam govori više od lekara.

LAV
Prijatelji su dobri za podršku i saradnju. Ako imate nekog dobrog pored sebe a da je Vodolija i to dugogodišnji drug, onda ćete sigurno proći dobro na poslovnom putu tokom ove sedmice. Vodolija vam može ponuditi mnogo što šta, a važno je da vi u svemu tome ne budete skeptik. Novac vam stiže sukcesivno. Kada je partner dobar i pažljiv prema vama čini se da ste taj dan u nekom velikom slavlju ili je neki veliki praznik. Vi volite ljubav i ljubav voli vas. Svaki Lav neće imati problem da sebi nađe srodnu dušu jer ona je tu. Spustite loptu i kriterijume, sve će biti sređeno. Napeti ste često zbog posla pa vas sustiže umor, nervoza.

DEVICA
Mislite na jednu osobu koju ste skoro upoznali. Izgubili ste kontrolu i to nije dobro. Morate da budete stabilniji, jer vi ipak važite za znak koji pleni znanjem i realnim stavovima. Ali ljubav..svakog može da ponese. Osoba rođena u znaku Vodolija ili Bik biće izbor tokom nedelje. Ako ste u braku sa ovim znakovima, onda neslaganje ili nesporazum. Budite više zavodljiviji, vaš seksipil mora da bude na prvom mestu. Poslovno, novac vam stiže krajem nedelje. Saradnja sa zemljama regiona. Uspeh sa osobom iz znaka Ovan ili Škorpija. Čuvajte se raznih infekcija, posebno su osetljive glasne žice.

(old_image)

VAGA
Kao i svaka Vaga stalno ste u pokretu, osoba sa kojom radite ponudiće vam još interesantnih destinacija, kako biste što više proveli vremena na poslovnom putovanju. Novac očekujete od jednog Ovna ili Bika, to je neko ko radi u vašem timu, ostavite ga da završava sve što je vezano za javni sektor. Bićete prezaposleni pred kraj nedelje. Tada čuvajte i svoje zdravlje jer su moguće prehlade, upale čak i ozlede ako previše žurite. Ako ste u vezi onda vas prati ljubomora. Ukoliko ste usamljeni potražite sreću na nekom kraćem putovanju. Susret sa osobom iz znaka Blizanci vam može promeniti život na bolje.

ŠKORPIJA
Jaki ste i odvažni. Ponekad i preterujete u svojoj snazi. Ljudi i samo okruženje gde radite vas gleda sa nesigurnošću i nepoverenjem. Spustite ego. Ako se spremate za nov posao onda pošaljite CV odmah. Kraj nedelje, četvrtak ili petak poziv. Mogućnost da zaradite u nekom obliku takozvanog extra time su izvesni preko jedne Vage. Škorpije u vezi ili braku imaju dobar period jer pojačavate razumevanje za osobu koja je pored vas. Oni koji traže svoju srodnu dušu mora više truda i napora da ulože. Dobar ljubavni odnos sa osobom iz znaka Ribe ili Ovan. Obratite pažnju na krvni pritisak i preterivanje u jelu. Posebno za one koji provode svoje slobodno vreme kasno u noć.

STRELAC
Vi volite brzinu i uglavnom dosta toga završite pre roka ili nedelju dana unazad. Okruženje vam je pomalo depresivno, stalno su u nekom grču ili traže raznorazne usluge. Možda je najbolje da se za kraće vreme odvojite i budete sami u svojim mislim i svom radu. Novac od srede ili vikenda. Ljubav vam je otvorena knjiga, pa će Bik, Jarac, Devica biti aktuelni tokom nedelje. Zauzeti imaju stav da se svi njima moraju pokloniti. To neće proći posebno ako ste sa Ovnom ili Vodolijom u braku. Pre bi se reklo da ćete biti u ,,ratu,,. I vama može pritisak da varira. Potrebno vam je više kiseonika.

JARAC
Oni koji su u braku mogu imati problem jer nepoštuju drugu stranu. Previše kritike, lošeg mišljenja, blokade mogu da naruše zajednicu. Izađite iz kuće. Kraći odmor vam je potreban,otputujte. Slobodni traže idealnu ljubav. Krajem nedelje susret sa bivšom ljubavi. Pripremite se na razna iznenađenja u tom susretu. U poslu ste dinamični kao i uvek. Tokom nedelje možete imati imati trzavice. Postavite sebi jasne ciljeve, ako treba i na papir pa sve redom rešavajte. Vi ste sposobni za svaki poslovni podvig. Čuvajte zdravlje, posebno donji stomak.

(old_image)

VODOLIJA
Zanimljiva nedelja je pred vama. Nikako da donesete odluku, presečete. Da li će to učiniti neko u vašem okruženju,to nije loša ideja, trebalo bi. Zapravo slušajte glas svog srca. Novac već od utorka, svaki dan po malo. A prava ljubav vas očekuje od druge polovine nedelje. Ponekad ste zanesenjak, mada volite sve što drugi ne. Imate sreće pa ćete upoznati nekog ko vam je drag i ima iste interese kao i vi. Vodolije u braku su prilično temperamentne, plahovite. Teško je takav karakter obuzdati. Pazite na zdravlje u utorak ili sredu. Rasejani ste, pa mnogo ne obraćate pažnju oko sebe. Možda se sapletete.

RIBE
Imate dobru astrološku saradnju sa skoro svim znakovima i tu ste neko ko prednjači jer možete da birate. Opušteni ste kadaje posao u pitanju i niste neko ko pravi problem. Možda vas najbolje pokreće Blizanac ili Lav. Mada, ako se vežete za osobu iz znaka Jarac, to je put u ljubavnu vezu. Ne mešajte posao i ljubav. Novac zarađujete lakše sa manje truda tokom ove sedmice. U ljubavi često mislite na bivšu ljubav i to vam smeta da koračate napred. Okrenite se budućnosti. Ako se pokrenete sa Bikom biće strasti, ako je to Vaga onda emocija. Čuvajte zdravlje tako što se hranite organskom hranom.

Pogledajte još