Posle e-cigarete, došlo je vreme za e-džoint!

Proizvode 10.000 komada dnevno i šire tržište na čitavu Europu, a u pitanju je spravica koja izgledom podseća na džoint, iako ne sadrži THC, duvan niti nikotin, zbog čega je "bezopasna i 100 posto legalna". Prva serija e-džointa je za jednokratnu upotrebu, a dolazi u šest različitih ukusa.

Druga i treća serija koncipirane su poput e-cigareta: koriste se punjenja i u tom slučaju tražite E-Njoint Rechargeable, u koji možete "sami staviti svoje tečno punjenje".

E-Njoint BV je trenutno u pregovorima s Tikunom Olamom, kompanijom koja se bavi proizvodnjom kanabisa za medicinske svrhe, kako bi svoj proizvod pokušali pretvoriti u medicinski. Osim toga, na tržište su izbacili i E-Njoint Vaporizer koji se može koristiti za pušenje suvih trava, dopuštajući korisnicima da i tako puše marihuanu.

Tek treba biti odlučeno kako će upotreba ovog proizvoda biti regulisana u raznim zemljama. "Holandija je poznata u čitavom svetu po svojem tolerantnom i liberalnom stavu prema lakim drogama i predstavljanje ovog novog proizvoda ljudima šalje poruku: Dok god ne dirate i ne smetate druge ljude i ponašate se u skladu sa zakonom, sve je u redu", poručio je direktor kompanije Menno Contant.

Predviđa da će ovaj proizvod imati veliki uspeh i to i bez puno reklame: "Ovo je san svakog proizvođača. Osmišljeno, proizvedeno i prodato brzinom svetlosti. Niko s ovim ne bi trebao imati problema jer ne kršimo nikakav zakon", objasnio je.

index.hr

Pogledajte još