Nedeljni horoskop (ponedeljak 23. jun - nedelja 29. jun)

OVAN

Ozbiljan razgovor sa zemljam zapada, posebno sever vam može biti od velike koristi. Inostrani pozivi u utorak i sredu. Oni koji se bave poslovima tehnike, trgovine moraju da sačekaju kraj nedelje ili vikend kako bi se nešto pokrenulo. Razmišljajte o nekim novim trendovima na tržištu, tu je izvor novca. Sa partnerom delite sve pa i priče u krevetu o poslu. Nije aspekat da preterujete. Vi ste strastan znak i budite ono što prirodno jeste. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da upoznaju nekog ukoliko je to veće društvo. Možda će vas oduševiti neki suptilni Rak. Potrebno vam je više vazduha,šetnje.

BIK

Vama se dopada osoba iz znaka Strelac. Kako oboje volite hranu, piće, noćni život, onda se potrudite da na tim mestima provodite vreme. Sigurno će biti ,,isplativo,,. Ako ste u vezi ili braku morate da steknete naviku da ste u vezi, braku, a ne neko ko je slobodan. Čudnovato za ovaj znak koji voli tradiciju, stabilnost, ponekad zatvorenost u kući, zaista iznenadite svojim neverstvima okolinu i prijatelje. Mislite na posao ali manje. Spremate se za naredni mesec koji će biti takođe obojen dinamikom. Novac vam ide preko poslova nekretnina. Imaćete još nekih ponuda koje nisu prihvatljive ali već sami prepoznajete šta je dobro a šta ne. Čuvajte se lošeg raspoloženja, utiče na zdravlje.

BLIZANCI

Imaćete puno posla koji nije za vas pa ćete morati da radite za druge, što se jednom Blizancu nikako ne isplati. Teška nedelja, sve u svemu. Bolje ponude ili saradnja sa drugim Blizancem od srede ili petka. Vi volite vikend ali ovog puta morate da radite.Sarađujte sa Strelcem ili Ribama, Rak. Oni koji su u braku ili stalnoj vezi mogu da računaju na bolju nedelju i više ljubavi. Dinamičan početak nedelje imate priliku da se vidite sa osobom koja vas duži period interesuje. Posebni dani sredinom nedelje naglašeni za susret i ljubav. Imate želju da uspete gde god se pojavite i to vam donosi dodatni stres kroz zdravlje. Obratite pažnju na štitnu žlezdu.

RAK

Možete da napravite veliko delo. Ako ste žena imaćete više uspeha tokom nedelje od muške populacije. Očekuje vas prijatno iznenađenje na polju posla. Unapređenje ili povišica, iako je to pomalo nestvarno u današnje vreme. Mada žena Rak u svakom pogledu prednjači od muškaraca. Veza za sve koji su u nojoj duži period može da zapadne u krizu. Morate biti parlamentarni. Partner voli da ima jasnu predstavu o vama. Slobodni moraju da povedu računa krajem nedelje jer će imati lep susret sa osobom iz vazdušnog sazvežđa. Bolju energiju imate za vikend i sami tim i zdravlje.

LAV

Budite više dostojanstveni i jaki pa će i vaši nadređeni da vas drugačije gledaju, poštuju. Mnogi su zainteresovani za vaš rad. Često ste dobri ili previše dobri pa vam se taj rad ne isplati. Menjajte sebe, promenite posao. To vam je preporuka za ovu sedmicu. Lav koji je u braku ili vezi ima dobru vibraciju. Partner je neko ko vas podržava, to vas čini jakim i sposobnim. Slobodni Lav mora da bude u centru pažnje, popularan gde god da se nađe pa će i njegova harizma da privuče osobu koja je sudbinska. Žena Lav sa muškim Lavom, muški Lav za ženom Ovan. Obratite pažnju na čulo vida.

DEVICA

Više vrednujte sami sebe. Skloni ste latentnim depresijama koje vas odvlače od moći koju posedujete. Ako ste u braku ili vezi imate dobru nedelju punu ljubavi i strasti. Slobodne Device su stale i zbog toga moraju da traže osobu koja u svom horoskopu ima jakog Marsa. Poslovno ste angažovani na više frontova. Preterujete, radite naporno ali isplatiće vam se. Imate podršku saradnika koji u vama vide odličnog i požrtvovanog kolegu. Saradnja sa Jarcem, Vodolijom ženskim Rakom vam može unaprediti karijeru. Novac veći očekujte u periodu utorka i četvrtka. Zdravlje vam je stabilno, za sada…

VAGA

Pravno pitanje koje morate da rešavate dobro je oko druge polovine nedelje. Advokat mora ili bi bilo poželjno da bude u vazdušnom znaku Vodolija, Vaga ili Blizanci. Imate izgleda da zaradite dosta novca tokom nedelje. Reakcija na lepo vreme budi u vama želju za promenom. Brza energija. Imaćete par dobrih šansi za poznanstvo, mada vam je teško da se odlučite. Šansa za ljubav sa jednim Rakom ili Ovnom. Vage u braku ili vezi moraju više da ulažu napor jer partner ponekad pokazuje nezainteresovanost. To je zbog prevelikih očekivanja, pa ponekad upadne u sopstvenu dosadu. Osetljivi bubrezi, stomak posebno bešika.

ŠKORPIJA

Sreda ili četvrtak dobri za komunikaciju sa uticajnim ljudima, a petak odlični za izbor saradnika. Saradnja sa osobama iz znaka Jarac ili drugom Škorpijom donosi prosperitet. Jarac je tu da vam pomogne oko strategije, dok Škorpija daje dobre ideje oko zarade. Novac iz inostranstva, najverovatnije već u samom početku nedelje. Uspeh zagarantovan. Slobodni Škorpijoni se bore sa svojim duhovima prošlosti. Potrebno je da izbalansiraju emocije. Najvažnije je da se izađe iz začaranog kruga. Ukoliko to ostane nerešeno problemi rastu u ljubavi.Obratite pažnju tokom ovih toplih dana više na svoje zdravlje, posebno pritisak i bubrege.

STRELAC

Počinjete nedelju sa puno nadahnutosti i entuzijazma. Tipično za vaše sazvežđe. Sačekajte kraj dana u ponedeljak ili utorak i dobićete zanimljivu poslovnu ponudu vezano za inostranstvo. Verovatno putujete ili primate stranu delegaciju. Vi ste jak i dominantan znak kada su pregovori i razni menadžerski poslovi u pitanju. Veći novac tokom cele nedelje. Slobodni imaju poznanstvo sa Devicom ili drugim Strelcem. Vama je potreban partner sa kojim imate dobru razmenu pozitivne energije i optimizma, sreće. Levo oko može da bude osetljivo.

JARAC

Ponedeljak razgovor. Važno je da se spremite za taj sastanak . Nemojte ići opušteni i bez neke već unapred ideje kako šta da se radi. Od srede susret sa osobama koje vam mogu pomoći u daljem radu ili dati ideju šta dalje. Dobar odnos sa Rakom, Vagom ili Strelcem. To su važni dani gde ćete napraviti prekretnicu. Vikend može biti opušteniji. Emotivno ste u snovima. Više maštate nego što radite. Posebno ako ste slobodni. Probudite se. Oni koji su u braku, nek obrate pažnju ko su vam pravi prijatelji, kome verujete od njih. Grlo vas duže muči. Posetite ORL.

VODOLIJA

Obnovite saradnju sa bivšim kolegama ili radnicima od utorka. Napeta nedelja, za sve koji rade u privatnom sektoru. Ukoliko ste okrenuti sastancima, spremite se na dugo zasedanje koje će dodatno da vas iscrpi ali neki realni rezultat neće biti zadovoljavajući ili bar vi tako to vidite. Novac od utorka od strane prijatelja, četvrtak novac iz inostranstva. Poznanstvo sa jednom otmenom osobom koju upoznajete u malom društvu. Oni koji su u braku neka se spreme na razumevanje i nežnost partnera. Temperature vam neodgovaraju. Stalne promene u vazduhu čine vas ponekad depresivnom osobom.

RIBE

Finansijski imate promenu početkom nedelje. Tu je šansa da se zaradi i pokrene nov posao ili razvije već postojeći. Saradnja sa vodenim znakovima Ribe, Rak, Škorpija vam može pomoći posebno od utorka. Škorpija vam je potreban za akciju, dok je Rak dobar za ideje, maštu, Ribe će vas sigurno pogurati na otvaranje intuicije. Emotivno imate dobar period za poznanstvo sa Blizancima, dok će oni koji su u braku ili vezi biti u nekoj vrsti tajne veze, mada ni njima nije jasno kakve. Zdravstveno je jako važno da se bavite fizičkim vežbama. Često vam je metabolizam usporen.

Pogledajte još