Astro: Razbijamo mitove o horoskopskim znakovima

1. Lavovi su drski i smeli
Za ovaj horoskopski znak uglavnom važi mišljenje da su drski, smeli, da vole da se prave važni i da su agresivni. Međutim, mnogi pripadnici ovog znaka su sve samo ne takvi. Jedna od karakteristika koja ih krasi je blaga priroda koja ne želi da se nameće drugima.

2. Dvolični Blizanci
Još jedna velika zabluda koja prati osobe rođene između 21. maja i 21. juna je dvoličnost, i to samo zbog njihovog simbola. Karakteristika Blizanaca jeste veoma laka i brza prilagodljivost situacijama zahvaljijući izuzetnoj inteligenciji koju poseduju, ali to nikako ne podrazumeva i da su oni dvolični ili još gore, podvojene ličnosti.

3. Jarčevi su dosadni
Za ovaj znak Zodijaka važi mit da je dosadan i staložen, a kada je posao u pitanju da je pedantan i profesionalan. Ove karakteristike zapravo i nisu loše, ali ono što se uvek prećutkuje jeste da su Jarčevi daleko strastveniji od većine ostalih znakova.

4. Ovan voli da prkosi
Zabluda vezana za Ovnove, jeste da vole da prkose, da su bučni, agresivni i neprijatni. Ovnovi možda imaju više energije, ponosa i strasti, od drugih pripadnika Zodijaka, ali sigurno se ne može generalizovati da poseduju gore napomenute osobine.

5. Škorpije su osvetoljubive
Zbog simbola koji ih predstavlja u Zodijaku, Škorpije su predodređene da nose veliki teret. Za njih se uglavnom vezuju najgore osobine poput, ljubomore, osvetoljubivosti, manipulacije, a važe i za loše ljude kojima ne treba verovati. Na sreću te su ove osobine samo mit, a kakvi su pripadnici ovog znaka najbolje znaju njihovi bližnji.

6. Vodolije su bezosećajne
Za ljude rođene u ovom znaku uglavnom se pogrešno misli da su potpuno bez emocija i da ne mare preterano za druge, već samo jure ka ostvarenju svojih ideala. Ono što mnogi ne vide jeste da su oni takvi upravo kako bi zaštitili sebe, budući da su previše emotivni.

24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.