TO SE NE GOVORI: Ovih 6 stvari zadržite za sebe kada ste u vezi!

1.Nemojte da se osećate nesigurno

Mislite da je uredu da svom muškarcu “nabijate na nos” kako ste vi ta koja je prekinula prethodnu vezu. Razmislite još jednom, jer bi vaš muškarac mogao da izvede zaključak kako biste u nekom momentu to isto mogli da uradite njemu. Iako je to jedan od vaših načina da prikrijete nesigurnost, ipak je bolje da ćutite.

2. Ne delite s njim tajne svoje najbolje prijateljice

Ono što vam najbolja prijateljica kaže u poverenju čuvajte kao najveće blago. Nema potrebe da takve stvari delite s partnerom, ma koliko on bio uporan u tome da ih sazna.

3. Fejsbuk, Tviter, mejl adrese-lozinke strogo čuvajte za sebe

Čak i kada ste u braku, nemojte da delite svoje lozinke od raznih računa, mejlova, Tviter i Fejsbuk naloga. U svakoj vezi ,osobi je potrebno malo prostora, a neke stvari koje ste izneli u prepisci s prijateljem, prijateljicom, ili članom porodice bi trebalo da čuvate samo za sebe. Da ne biste došli u situaciju da mu objašnjavate zašto ste nešto napisali, ili čak da se dobro posvađate, ponovićemo vam- šifre su samo vaše i ne delite ih!

4. Koliko vam je debeo novčanik

Ako niste u braku, nema ni potrebe da raspravljate o vašem finansijskom stanju. Ako želite, kažite mu da imate prosečna primanja, ali detalje izostavite.

5. Oni dani u mesecu…

Možda ste među onim ženama koje žele da vaš partner zna sve pa mu otkrivate i da su stigli oni dani u mesecu. Vaša ciklus ne bi trebala da bude predmet razgovora, osim ako za to ne postoji neki sasvim određeni razlog.

6. Prošle veze

Neka ono što se dogodilo u prošlosti ostane u prošlosti. Okrenite se budućnosti i vašem sadašnjem partneru. Možda ste nešto u prošlosti pogrešno uradili, a možda i niste. Kako god, naučili ste iz svojih grešaka, dobili novo iskustvo, a sada se okrenite samo vama, novoj vezi i onome što budućnost nosi.

Naučili ste šta biste morali da sačuvate za sebe u svakoj vezi. Ali, ako kojim slučajem želite vašem partneru da se osvetite, evo paprenih poklona od kojih će mu krenuti “para na uši”.

Izvor: Večernji.hr