Seks skandal na Majorci: Zatvaraju klubove zbog orgija sa gostima!

- Igra se potpuno otrgla kontroli. Devojku su ohrabrivali da pije sve više i ubeđivali je da će dobiti letovanje ako se upusti u igru oralnog zadovoljavanja - rekla je Kiren (26), koja je te večeri bila u klubu.

„Performans“ snimljen mobilnim telefonom ubrzo je osvanuo na društvenim mrežama izazvavši zgražavanje i osudu. Sudeći po komentarima na Fejsbuku iTviteru, gde je video podeljen 15.000 puta, igra „mamadinga“ (mamada je španski sleng za seksualni odnos) nije novost na Majorki, a kako navode, čak sami vlasnici klubova ohrabruju devojke na seks u zamenu za alkohol.

- Ovde sam već 15 godina i nikada nisam video nešto slično. Čudno je čak i za Magaluf, koji je poznat po ludim žurkama - rekao je jedan promoter koji dodaje da su seksualne igre često način privlačenja gostiju.

Gradonačelnik Magalufa naredio je policijsku istragu u noćnim klubovima u kojima se navodno praktikuje „mamadinga“ i upozorio je da će klubovi biti zatvarani ukoliko se ustanovi da krše zakon.

Na snimku koji traje nešto manje od tri minuta vidi se Emili kako oralno zadovoljava 24 muškarca koji stoje u krugu oko nje. Momak koji snima ceo događaj navodno je nagovorio devojku na razvratno ponašanje, a ubrzo je i ona sama počela da ohrabruje mladiće da otkopčaju pantalone.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.