PROTEST: Bajkeri napravili zastoj na naplatnoj rampi kod Šimanovaca

Oni su protestovali zbog mnogih nepogodnosti koje utiču na motocikliste, ali kako javljaju iz MUP-a, nisu pravili nikakve probleme.

Ipak, na naplatnoj rampi u Šimanovcima napravila se ogromna kolona danas oko 17 sati, kada su bajkeri plaćali putarinu dinar po dinar.

- Pokušali su da na bilo koji način blokiraju saobraćaj, pa su rešili da putarinu plaćaju u metalnim apoenima kako bi na kulturan način ispunili svoju zamisao. S obzirom da imamo pojačan saobraćaj, odlučili smo da im podignemo rampe i pustimo da prođu bez plaćanja -
kažu sa naplatne rampe u Šimanovcima.

Iako, prema zakonu, ne smeju da stoje dok je rampa podignuta, nezadovoljni bajkeri nastavili su da prave gužvu.

- Nisu krenuli nekih sat vremena, psovali su saobraćajnu policiju, vređali sve redom i kada su krenuli pozdravili su nas rečima "vidimo se sledeće nedelje" - opisuju događaj zaposleni na naplatnoj rampi.

Oni dodaju da će sledeće nedelje pojačati obezbeđenje i za svaki slučaj organizovati žandarmeriju kako ne bi ponovo došlo do incidenta.

- Mnogo je stranaca koji dolaze u Srbiju u ovo vreme, pa kako ne bismo maltretirali sve učesnike u saobraćaju obezbedićemo jače snage koji će moći da reaguju - navode zaposleni na naplatnoj rampi.

Na licu mesta danas je bilo preko 100 pripadnika saobraćajne policije.


Izvor: Blic

Pogledajte još