Naučite kako da oprostite sebi seks posle prvog sastanka!

Ako si spavala sa tipom prerano iako dobro znaš da to nije dobar temelj za vezu, ovo su koraci koje moraš da prođeš...


Oprosti sebi

Znamo da to nije najgora stvar koju si mogla da uradiš, ali ako se to kosi sa tvojim uverenjima, znamo i da preuranjeni seks može da izazove osećaj nelagodnosti i stida. Gledaj na to ovako: ako si to htela u tom trenutku, nije tako strašno. Pređi preko toga i nemoj se previše kažnjavati. Događa se i najboljima.

Nemoj se izvlačiti

Najlakše je krenuti uveravati dečka da ti "inače nisi takva." Nije ni važno, sada si bila. Budi ponosna na sebe i nemoj se omalovažavati, čak ni ako misliš da si pogrešno postupila. Teže je biti hrabar i zauzeti se za sebe, a to je ono što sad moraš da uradiš.

Budi spremna na loš ishod

Neki će momci "otkačiti" devojku koju su osvojili bez puno truda. Neki neće. Važno je samo da se ne zanosiš idejama o dugoj vezi, jer se tako nećeš pripremiti na razočarenje. Pripremi se na loš ishod, a ako se javi i pokaže interes da se ponovno vidite, bićeš još srećnija.

Nauči nešto iz svoje priče

Kakav god ishod bio, važno je da iz njega nešto naučiš. Osećaji koje si imala na početku i ono što si proživljavala kasnije mogu biti jasan vodič kako se (ne) ponašati sledeći put kada se nađeš u takvoj situaciji. Čak i ako iskustvo bude negativno, ako iz njega nešto naučiš, biće pozitivno.

Izvor: index

Pogledajte još