Kineski horoskop za 08. jul

Tigar
Danas je sjajan dan da svu svoju energiju i ambicije okrenete ka ljubavnom planu. Trenutna veza mogla bi se pomaći za jednu lestvicu više. Komplikacije koje budi nastale biće produktivne i očekuje vas napredak. Imajte strpljenja i na kraju dana rezultati će biti sjajni.

Pacov
Danas stiže veoma velika količina snage i pozitivne energije. Dan je povoljan za uživanje u razgovoru sa prijateljima. Izazovi fizičke prirode takođe su danas povoljni, pa vreme možete iskoristiti u prirodi ili fitnes centru. Ne plašite se ničega, jer će vam danas ići od ruke sve čega se prihvatite.

Bivo
Vaš nagon za ličnom slobodom bi danas mogao biti ugrožen. Pazite na svoje manire. Moguća je iznenadna rasprava ako se previše opustite i kažete sve što vam je na pameti. Na taj način mogli biste ugroziti veoma blisku vezu sa nekim. Najbolje je da na smiren način kažete šta vam smeta.

Zec
Danas je sjajan dan da uradite nešto što će ulepšati vaš dom ili poslovni prostor. Odlučite se za neku jednostavnu boju ili dezen i napravite nežnu i pitomu atmosferu oko sebe. Budite spremni da probate nešto novo. Nikad nije kasno za otkrivanje novih talenata i umeća.

Zmaj
Danas ćete sijati gde god da se pojavite. Dan je kao stvoren za ljubav. Budite pažljivi ako budete mešali romansu sa poslovnom stranom života. Vaš ljubavni život preti da se zakomplikuje ako ne budete dovoljno obazrivi. Potrudite se da ostanete prizemljeni i ne dozvolite da emocije suviše nadvladaju razum.

Zmija
Osoba koju dobro poznajete danas bi mogla da otkrije neočekivanu i skrivenu stranu svoje ličnosti. To bi moglo izazvati svađu. Budite razumni i pokušajte prijateljski da razgovarate sa tom osobom. Ne dozvolite da vas preuzme sujeta.

Konj
Ovo je jedan od onih dana kada će vaša energija biti prejaka za okolinu. Mogli biste biti i suviše zahtevni prema ljudima koje volite. Vaš bes i insistiranje da oni rade ono što vi hoćete mogli bi izazvati dramu. Ne možete očekivati toliko od drugih ljudi. Spustite se na zemlju i budite blaži prema okolini.

Koza
U životu se často susrećemo sa greškama i gubicima. Prestanite zato da osuđujete sebe i budete suviše kritični. Ponekad svetla budućnost potiče upravo na razočarenjima. Agresivni i tvrdoglavi ljudi vam ne prijaju. Izbegavajte ih. Smejte se i ugodite sebi.

Majmun
Danas je dan kada ćete izgledati sjajno i ostavljati dobar utisak na druge ljude. Provedite neko vreme posvećeni svom izgledu. Ako ste raspoloženi za promene, danas je povoljan dan za to. Ako niste sigurni kakvu tačno promenu želite, poslušajte savet prijatelja.

Petao
Ponekad ne slušamo ljude koji su nam bliski. Potrudite se da stvari vidite očima druge osobe i da budete saosećajniji. Možda je upitanju loša stara navika koju vučete još iz detinjstva. Izgrađujte čvrste odnose sa članovima porodice i starim prijateljima. Ne zaboravite koliko su oni važni.

Pas
Nečiji nepristojan i nerazuman stav bi danas mogao da vas uvali u nevolju. Pokušajte da se ne nervirate previše i ostanite mirni. Ako je to neko ko vam je blizak, nađite povoljan trenutak i recite da vam takvo ponašanje smeta. Lepom rečju postićićete daleko više.

Svinja
Današnja energija donosi vam dramatične događaje i odnose sa prijateljima, članovima porodice i poslovnim saradnicima. Izbegavajte da prihvatate krivicu ukoliko niste zaista krivi za nešto. Nemojte tolerisati nepoštovanje ljudi. Postavite jasne granice kada ste upitanju vi i njihovo ophođenje prema vama.

horoscopius

Pogledajte još