ZA VRHUNSKO UŽIVANJE: U 5 koraka do sigurnog orgazma!

1.Naučite ga Kegelovim vežbama

O efikasnosti ovih vežbi zna se od ranije, ali su one uglavnom bile vezane za žene. Ipak, ako vaš muškarac ima problem s preranom ejakulacijom, možda bi bilo bolje da i njega. One će produžiti vreme koje je vašem muškarcu potrebno za postizanje vrhunca.Samim tim dobićete na vremenu, i omogućiti sebi siguran put do orgazma.

2. Koristite i vi svoje “ljubavne mišiće”

S druge strane, Kegelove vežbe mogu da dovedu i do toga da brže dođete do vrhunca. Kad osetite da vam uzbuđenje raste, brzo stegnite karlične mišiće nekoliko puta. Ovo će ubrzati protok krvi do vaše vagine, čime ćete izazvati eksplozivan orgazam.

3. Nađite pravi ritam

Pravi ritam je tajno oružje koje će njega dovesti do eksplozije. Zato prestanite s pokretima napred-nazad, nego se bacite na ritmično ljuljanje. Ljuljanjem ćete takođe uposliti i vaš klitoris i tako ubrzati postizanje orgazma.

4. Pružite sebi “ruku spasa”

Još jedan siguran način do vašeg uzbuđenja je i ovaj. Mazite svoju V-zonu za vreme seksa ili držite vibrator uz klitoris.

5. Morate se dobro “čitati”

Naučite da tumačite pokrete tela jedno drugom da biste mogli da znate koliko je ko blizu vrhunca. Isprobajte tehniku gde ćete jednu noć provesti, umesto da vodite ljubav, mazeći jedno drugo potpuno goli, ali izbegavajući grudi i genitalije. Uradite istu stvar i sledeće večeri, ali dodajte igranje s grudima. Potom nastavite s dodirima ispod struka, oralnim seksom i konačno, seksualnim odnosom.

Muškarci, izbegnite ovih  5 grešaka i ostaće zauvek u vašem krevetu.

Izvor: Večernji.hr

Pogledajte još