Samo za prave lovce: Naučite kako da “ulovite” devojku na plaži!

Osunčane devojke kao da samo čekaju da ih “upecate”, a na tebi je da se odvažiš, pronađeš “žrtvu” i pretvoriš odmor u letnju avanturu koja će se pamtiti.

Pažljivo izaberi poziciju na plaži

Ako ti je cilj da sledeću noć ne provedeš sam, mesta na plaži okružena porodicama sa decom i nemačkim penzionerima nikako ne dolaze u obzir. Odaberi mesto gde ćeš biti okružen većinom devojkama, sa čime otvaraš velike mogućnosti delovanja u svim smerovima. Kad zauzmeš svoju teritoriju, uveri se da nisi samo ti taj koji vidi svu ponudu, jer bitno je i da devojke mogu da uživaju u pogledu na tvoj savršeno isklesan torzo ili barem na pivski stomak za koji si tako naporno radio...

Bitno je i da devojke mogu da uživaju u pogledu na tvoj savršeno isklesan torzo ili barem na pivski stomak...

Zaokupi joj pažnju

Umesto da istog moment počneš da smaraš devoje sa plaže, nemoj, budi kul i uživaj sa prijateljima. Opusti se, budi svoj i pokaži im da se zabavljaš i bez njih, jer ponašanje napaljenog pubertetlije kome je jedini cilj da danas nešto povali, sigurno ti neće osigurati dodatne bodove.

Prati njen govor tela

Posmatraj i odluči, jer ganjati najzgodniju devojku na plaži koja traži pažnju i ponaša se kao da je plaža u njenom vlasništvu, mogao bi biti preveliki zalogaj i gubitak vremena. Bolje je u tom slučaju usredsrediti se na devojku koja izgleda opušteno, otvoreno za razgovor i koja izgleda kao da se oseća prijatno u svojoj koži.

Pozovi je na sportsku aktivnost

Zapamti, glupi uleti ne funkcionišu, jedini i ispravan način je da priđeš devojci koja ti se sviđa i započneš razgovor. Sport može biti idealna stvar za razbijanje treme i početak razgovora. Pozovite njeno društvo i odmerite snage u odbojci na pesku. Naravno, uz dogovor da gubitnici plaćaju rundu, što automatski otvara novu priliku za razgovor i upoznavanje. Bez rekvizita nikuda, pa makar se radilo i o kartama!

Predvidi njene potrebe

Uvek postoji mogućnost da je zaboravila i kremu za sunčanje...

Možda je baš hladno pivo ili limenka Kole tvoj jednostavan ulaz u njen svet. Letnja žega i sparina sada igraju u tvoju korist, jer ko bi u tim teškim uslovima odbio osvežavajuće piće? Bitno je uvek biti spreman, jer uvek postoji mogućnost da je zaboravila i kremu za sunčanje...

Ne ignoriši ostatak njenog društva

Ako je na plaži sa prijateljicama, zaboravi na to da pokušaš da je izdvojiš. Umesto toga priđi celoj grupi, razgovaraj i zabavljaj se sa svima. Na ovaj način pokazuješ da si zabavna osoba sa kojom je zanimljivo provoditi vreme, a u njenim očima zaradićeš veliki plus. Naravno, takvim pristupom ne ispadaš onaj čudan tip koji samo želi da se uvuče u gaćice i izdvojiti prijateljicu od društva sa kojim je došla na odmor.

Izvor: Macho

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.