KLINCI NISU U MODI: 10 razloga zbog kojih je veza sa starijim muškarcem pun pogodak!

1. Kultura
Učtivost čuda čini! Muškarac koji zna bonton će otvoriti vrata od automobila ili će dopustiti dami da prva uđe u restoran. U pitanju su sitnice koje će uveriti ženu da je zaštićena, ali i poštovana. Vrlo bitna stvar odvija se iza vrata spavaće sobe. Sredovečni muškarac je, vođen dugogodišnjim iskustvom, uspeo da shvati šta ženama prija i kako žele da se prema njima ophodi u krevetu.

2. Inteligencija i obrazovanje
Stariji muškarci imaju dosta tema o kojima mogu da diskutuju i zreliji su u trenucima rasprave. Umeju da vode pametne razgovore i nisu zatvoreni za nova saznanja. Takva jednostavnost i zrelost dolazi sa godinama i iskustvom. Većina mlađih momaka ima problem čak i da započne razgovor.
Saznajte koje neobične stvari muškarci vole kod vas!

3. Prevazišli su drame
Stariji muškarci se za vreme loših trenutaka povlače u sobu. Ne tolerišu paniku. Kada se svaki problem pretvara u tragediju, čini vam se da izlazite sa dečakom koji je još uvek u srednjoj školi. Naravno, porodica sa sobom donosi poteškoće koje se ne mogu izbeći. Uz starijeg muškarca može se naučiti kako da ih savladate sa što manje suza.

4. Svesni su onoga što hoće, znaju šta žele i to uzimaju

Današnje devojke se često žale da im muškarci ne prilaze dovoljno... Možda još nisu sigurni šta zaista žele od vas?! Neodlučan muškarac može biti iritantan. Koliko puta vam se dešavalo da izađete sa nekim na večeru, a da nije u stanju, u najmanju ruku pola sata, da odabere šta će jesti? Sa starijim muškarcem to vam se neće dogoditi.

5. Finansijska stabilnost i zreo odnos prema novcu
Stariji muškarci su svoj novac vredno zaradili, naučili su se životu i radu i sada su dobro situirani. Ta finansijska bezbednost im omogućava da budu sigurni u sebe i nezavisni. Žene danas uzimaju u obzir dosta toga prilikom izbora partnera, a ovo je jedan od faktora. Mlađi muškarci obično nisu situirani jer je za to potrebno vreme, iskustvo i dobar posao koji bi im omogućio finansijsku bezbednost.
Naučite da protumačite poruke koje dobijate od partnera!

6. Romantika i iznenađenja
Život, nekako, nije predvidiv kada smo u vezi sa starijim muškarcem. Stariji muškarci su prilično vešti što se romantike tiče. Iskusni su, i samim tim znaju šta žene vole i kako se treba ophoditi prema njima. Čak i malim, svakodnevnim gestovima, pokazuju svoja osećanja.

7. Umetnost dodira
Ponekad jednostavan dodir može da pruži veliko zadovoljstvo. Stariji muškarci su iskusni i znaju kako da odreaguju u određenim situacijama.

8. Poštovanje
Stariji muškarac tačno zna kada treba da pruži podršku, a kada da pusti ženu da bude samostalna. Pravi muškarac je onaj pored koga se žena oseća kao prava žena. Ne ponaša se kao parazit koji se prikači za vas i ne pušta vas, niti dopušta da sami izlazite na kraj sa problemima kada vam je potrebna njegova pomoć.
Zavrtite mu mozak: 9 načina da ne može da vas izbaci iz glave!

9. Psihička i emotivna stabilnost
Bez straha će započeti razgovor sa ženom ako mu se dopada. Vreme kada se plašio bliskosti je odavno prošlo. Uz to, verovatno je prošao kroz dosta mučnih perioda u životu, te ima snažnu volju da održi vezu. Ne zanosi se vezama iz prošlosti. Pre će vam oprostiti greške nego vaš vršnjak i mentalno je stabilniji. Nije nepristojan, ali ne želi da udovoljava nebitnim osobama.

10. Naučili su iz svojih grešaka
Nekoliko promašenih veza ili poslovnih neuspeha zaista može na trenutak da vam poljulja tlo pod nogama. Međutim, stariji muškarci su uspeli da nakon učinjenih grešaka promisle o njima, ali su spremni i da uče na osnovu svog iskustva. Ovi muškarci su uglavnom mudri. Frustrirajuće je izlaziti sa dečkom koji neprestano pravi greške, a da pri tom nije izvukao nikakvu pouku iz njih. Umesto toga, gubi samopouzdanje i iz dana u dan je sve više nesigurnan.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.