USKLADITE RITAM: Ovi trikovi će vas dovesti do zajedničkog orgazma!

1. Stvorite trenje

S obzirom na to da je većini žena potrebno mnogo više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplanirajte strategiju tokom predigre kojom će vas dovesti do ivice orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o vaš klitoris će podstaknuti cirkulaciju krvi u vašoj V- zoni i još više vas uzbuditi.

2. Igrajte toplo-hladno

Usporite njegov tempo da bi se uskladio s vašim tako što ćete smanjiti broj ritmičnih pokreta. Izludite ga tako što ćete kliziti rukom niz njegov penis koristeći čvrst i vlažan stisak samo na minut, i pre nego što se previše uzbudi, pređite na lagane i nežne pokrete. Na taj način ćete imati kontrolu, ali i dalje održavati njegovo uzbuđenje.

3. Licem u lice

Poza “licem u lice” kojom postižete kontakt očima pomoći će vam da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete na taj način znati koliko je ko od vas blizu istog.

4. Budite akrobata

Isprobajte različite poze gde je žena na muškarcu. Na primer, pozu “kaubojka”, gde ćete se vi nagnuti unapred preko njegovih grudi. Pokušajte i da ga opkoračite na stolici, to je proveren način za postizanje istovremenog orgazma.

5. Zaustavite ga na vreme

Ako osećate da je blizu vrhunca, a vi niste, zaustavite ga i provedite par minuta radeći nešto drugo: ljubite se, razmenite seksi masažu, uživajte u uzajamnom oralnom seksu, prljavom razgovoru dok se dodirujete ili mu tražite da vam miluje grudi. Kad se on primiri, nastavite do spektakularne zajedničke završnice...

Izvor: Večernji.hr

Pogledajte još