OVO GA ODAJE: 7 signala koji otkrivaju da mu je stvarno stalo do vas

1.Poljupci ga odaju

Stručnjaci za seks i veze kažu da su poljupci intimniji i od samog seksualnog čina. Kada vas partner često ljubi, i pritom poljupci traju jako dugo, na taj način pokazuje da je stvarno zainteresovan. Dugi i nežni poljupci kojim vas obasipa svuda po telu, jasan su pokazatelj da voli sve na vama i da želi da vam ugodi.

2. Ima vremena za vas na pretek

Ako posvećuje pažnju predigri, znači da nije sebičan ljubavnik. Želi da vas zadovolji i teži vašem orgazmu jednako kao sopstvenom. Tada je stvar jasna: verovatno je da nije reč o prolaznoj avanturi, već nečemu što može da traje.

3. Želi da iskusi nove stvari s vama

Interesuje ga šta volite, a šta ne, spreman je da se prilagodi vama… To pokazuje da je pažljiv ljubavnik kojem je stalo do vas i vaših potreba.

4. U vašem društvu je potpuno opušten

Smeje se, uživa s vama u krevetu. Spreman je da vam ugodi na svaki mogući način. Ta opuštenost ukazuje na odnos koji može da rezultira nečim ozbiljnim.

5. Trudi se da stvori atmosferu

To znači da mu usputni seks nije ni na kraj pameti. Trudi se da kada vi dođete sve bude “pod konac” u njegovom stanu, pušta vašu omiljenu pesmu, sprema vam omiljenu hranu… Trud ga definitivno odaje. Pažljiv je i nežan… To obećava!

6. Pamti vaše reči

Ako je upamtio ono što ste mu rekli pre nekoliko dana, a zatim vas sa tim i iznenadi, znak je da sluša vas i vaše potrebe. Nema u njemu ničeg sebičnog, ne želi da bude s vama takav ni u krevetu, a ni van njega.

7. Vaša sreća mu je bitna

Ako muškarac pokazuje da želi da vas usreći, kako mentalno tako i fizički, i to ne samo u krevetu već i u svakodnevnim situacijama, on je “pečen” i spreman da vam se posveti.

Izvor: Tportal/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.