NEKA SE I VAMA SVI DIVE: 5 tajni najuspešnijih žena na svetu!

1.Napravite plan za budućnost

Iako je lutanje bez cilja zabavno, to vam je dozvoljeno u tinejdžerskim danima. Kada dođete u izvesne godine, ovakvo ponašanje je nedopustivo. Bilo da je reč o profesiji ili obrazovanju, morate da imate jasan plan kojim putem bi trebalo da ide vaš život.

Savet: Odlučite šta želite od života i postavite sebi sva pitanja koja su bitna za vaše dalje delovanje. Morate odlučiti šta je ono čime bi trebalo da se bavite, i koja vrsta profesije bi vas ispunjavala. Držite se odgovora koje ste sami sebi dali i krenite hrabro ka ostvarenju cilja.

Ovo su male tajne sposobnih žena

2. Imajte odabrani krug prijatelja

Birajte prijatelja koji će biti s vama u dobru i u zlu. Odabir ljudi s kojima želite da delite intimne stvari nije lak, za to je potrebno iskustvo i širom otvorene oči. Par dobrih prijatelja vredi više od gomile slučajnih prolaznika i nepouzdanih osoba od kojih ne znate šta možete da očekujete.

Savet: Razmislite dobro ko je pouzdan prijatelj, a ko ne. Iako je ovo težak posao, napravite selekciju; one koji to ne zaslužuju, jednostavno svrstajte u kategoriju poznanika. Pritom, ne mislimo na one Fejsbuk prijatelje, već na one realne, koji će vam biti rame za plakanje kad je teško, podrška kada vam je ona potrebna, i osobe koje će vas voleti bez obzira na sve vrline i mane koje posedujete. I možda najvažnije od svega – kada birate prijatelje, obratite pažnju na njihova DELA, a ne na reči. Tako ćete biti sigurne ko vam je zaista privržen, a ko vas nemilice koristi pod maskom prijateljstva.

Tajne ženske torbe kroz godine

3. Obavezno imajte zalihu kondoma

Morate biti zrele i samosvesne kako ne biste ispaštale. Ma koliko vam se muškarac dopadao i želite seks s njim, ako niste zaštićene, možete se kajate natenane, i to do kraja života.

Savet: Uzmite stvari u svoje ruke, i uživajte u seksu bez glavobolje.

4. Izgradite samopouzdanje

Žena koja zna šta želi i šta zaslužuje je uspešna žena. Svoju samouverenost nosite svuda sa sobom.

Savet: Stavite do znanja vašem okruženju, partneru, i članovima porodice kako nećete dozvoliti da vas neko od njih izmanipuliše. Imajte stav, zauzmite ga, i za vas nema zime.

Top 6 muških zabluda koje ženama idu na živce

5. Vodite računa o zdravlju

Budite u dobroj formi. Naučite da volite sopstveno telo. I ne činite to zbog drugih ljudi, već isključivo zbog vas samih. Redovno idite na ginekološke preglede, kod lekara opšte prakse, i na sve to dodajte zdravu ishranu i vežbanje.

Savet: Dobro zdravlje je osnov srećnog života. Ako nemate vremena da se bavite fizičkom aktivnošću, makar šetajte po kraju. Radite jogu. Plivajte. Dišite punim plućima i uživajte u svemu što vas okružuje!

Izvor. portaloko.hr/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.