POLITIČARKA želi OBDARENOG, bogatog MUŠKARCA koji malo govori!

Tasmanijska senatorka Džeki Lambi našla se u svim svetskim medijima zahvaljujući radijskom intervjuu u kome je svog savršenog muškarca opisala kao "obdarenog".

Prilično otvorena Lambi je odgovarala na sva voditeljska pitanja pa je tako kazala da nije bila u vezi zadnjih 11 godina zbog fizičkog i mentalnog stresa, ali da zato ne mora da "brine o depiliranju". A kada su je Kim Napier i Dejv Nunan pitali šta traži kod partnera, kako bi joj možda nekoga namestili, ona je kazala: "Moraju da imaju gomilu para i pošten paket među nogama, budimo iskreni. I nije mi bitno da govore". Posle toga nazvao je 22-godišnji slušalac Džejmi, kao potencijalni udvarač, ona je odmah proverila da li ispunjava njene uslove: "Jesi li obdaren?", pitala je, na šta je on odgovorio: "Kao magarac". "Oh, da, tačno! Imam 24-godišnjeg sina koji isto to misli. I isto to kaže", poručila mu je na to senatorka.
Posle intervjua Lambi su napali sa svih strana pa je ona odlučila da se izvini. Rekla je da je sramota što je zbog nepostojećeg ljubavnog života pokušala sve da prikrije šalama: "Izvinjavam se slušaocima koje su možda uvredili moji komentari. Naravno da će moji politički neprijatelji od ovog da naprave veliku stvar, ali činjenica je da sam ja pričala s Kim i Dejvom na "Heart FM"-u, a ne sa Sarom Ferguson na ABC-ju", poručila je i dodala da je njen savetnik za medije srećan što je pokazala svoje pravo lice: "On mi ne govori šta trebam da kažem u ovakvim situacijama. Ceni to što sam iskrena i opuštena i pokazujem pravu sebe u ovakvim situacijama, a ovo je samo bio šou u kome smo se svi zajedno malo zabavili".
Izvor: index

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.