MISTERIJA JE REŠENA! Kada sanjate bivšu ljubav to zapravo znači…

Ako vam se nekoliko puta do sada dogodilo da sanjate bivšeg dečka odnosno devojku, ne brinite…

Naučnici tvrde da je mnogo češća pojava da sanjate bivše ljubavi nego sadašnje.

Naravno, ne moramo da vam kažemo kako se ovi snovi nikako ne pričaju sadašnjim partnerima jer bi oni mogli to vaše priznanje da protumače kako ne treba.

Ako ste uplašeni da san o bivšem partneru zapravo predstavlja nagoveštaj kako želite da prevariti sadašnjeg partnera, ne brinite. To samo znači da možete da imate osećaje prema drugim ljudima.

Razlog što vam u san svraća bivši partner je možda i osećaj griže savesti zbog načina na koji se veza završila ili možda želja da razrešite i raskrstite s prošlošću.

Proverite i da li patite od "ljubavne bolesti"?

Izvor: večernji.hr/nadlanu

Pogledajte još
1 komentar
  1. Aleksandar says

    Sredacan pozdrav!
    Ja sam sanjao jednu drugaricu iz osnovne skole, koju jako davno nisam video, i sa kojom ulazim u jednu nepoznatu i urednu prostoriju kako bi napunili njen telefon. Punjaca nije bilo, ali smo dosli na ideju, spojiti dve zice i tako uspesno napuniti isti. Elem, posle nekoliko trenutaka, decko i devojka, nama nepoznati, ulaze u prostoriju i ljubazno nas zamole da udju u kupatilo kako bi se istusirali. Mi i ih bez razmisljana pustimo i oni udju. Od tog trenutka, omesto moje drugarice iz osnovne, odjednom stvara se moja BIVSA DEVOJKA koja uzima noz u ruke i otvara vrata kako bi izvrsila masakrs na predhodne decka i devojku. Ja u tom trenutku, trcim par koraka do nje, uzimam joj noz i pocinjem da vicem na nju, ali ona ne odgovara. Udaram je nekoliko puta i ona opet nista. Ugledam je malo bolje, ona u licu bleda i demonskog pogleda. Ja od straha i cuda, udaram je jos nekoliko puta, derem se i tu se prica zavrsava, jer sam se probudio. Jako, jako cudan i retko zastrasujuci san. Jedino pozitivno je, sto sam spasio masakr nad nepoznatim licima i sto sam bio predhodno ljubazan. Da li neko moze da protumaci ovaj san, jako bih mu bio zahvalan. Hvala unapred!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.