Staford ujeo dvogodišnju devojčicu

Sve se dogodilo u sekundi. Staford je pritrčao devojčici, oborio ju je i napao po glavi. Roditelji devojčice su odmah pritrčali i uzeli je u naručje, pokušavajući da je smire. Plač devojčice, kojoj se na vrhu glavice videla krv, okupio je prolaznike koji su pozvali odmah policiju i Hitnu pomoć, koja ju je i prevezla u bolnicu zajedno sa roditeljima.

- Ima i ujed, vide se tragovi zuba. Sada smo na pregledima i uz nju smo - kazao nam je devojčicin otac.

Prolaznike su uznemirili krici devojčice koja nije prestajala da plače do dolaska Hitne pomoći a policiju su sačekali i vlasnici psa i roditelji sa devojčicom. Desetine okupljenih građana vodili su prepirku ko je kriv.

- Gde su im korpe, gde su povoci? Vidite kako vlasnici pasa ne vode računa - uzvikivala je jedna uznemirena gospođa.

Drugi su pak, branili vlasnike, koji kažu da je njihov pas miran.

- Šta će dete kod drveta, mogli su da je odvedu u kafić u toalet… Ona je mala, on je sigurno mislio da je to neki drugi pas… - pitala se jedna devojka.

Vlasnici staforda bili su takođe vidno uznemireni, ali su odbili da nam se predstave. Kratko su samo rekli kako je pas neočekivano otrčao i kako im je jako žao devojčice i svega što se desilo.

- Krenula sam u zgradu i pustila ga sa povoca kod ulaza. On je tada ugledao moga sina, potrčao za njim i naleteo na devojčicu. On obožava mog sina i kada ga vidi van sebe je. Uvek se mazio sa malom decom i bebama i nikad u životu nije krenuo na čoveka - ogorčena je žena kojoj je staford umakao.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.