Nedeljni horoskop (ponedeljak 18. avgust - nedelja 24. avgust)

OVAN

Koliko ste Vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. Vi ste svakako neko ko može da im pokaže kako se najbolje radi i dolazi do vrha, do novca. Sarađujte sa drugim Ovnom jer jedino on može da vas energetski isprati. Vaš partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Niste neko ko podržava takvo ponašanje. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da očekuju poznanstvo na moru. Zdravstveno, ukoliko ste vozač onda grč u vratu.

BIK

Posao ide teško, zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaš napor da se stabilizujete. Novac vam je bitan tokom nedelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u obrazovanje novih kadrova, radnika, sardnika. Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav i ljubav voli vas. Bik u braku želi više odmora i provoda. Zdravstveno, držite sve pod kontrolom.

BLIZANCI

Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem nedelje može rezultirati nervnom napetošću. Imate posao sredinom nedelje koji će vas odvesti na put. Važno je da ugovore koje budete potpisivali pažljivo pročitate, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja, bar u narednih mesec dana. Emotivno, zahtevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Često svoju nervozu iskaljujete na partnera, bez razloga. Zdravstveno, sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

Poslovno razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Novac vam je važan jer tako osećate da ste moćni. Emotivno, mislite često o nekim beznačajnim stvarima koje se ne odnose na Vas lično. Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. Ukoliko ste slobodni, imate odlične aspekte tokom nedelje da uđete u vezu sa osobom sa kojom duži period imate druženje. Zdravstveno možete imati problem sa levim ramenom.

LAV

Budite manje ponosni, a više zahtevni, kako biste lakše prolazili kroz život. Imate uvek dobre ideje. Najvažnije, da radite sami. Posao o kom maštate ima realnu pozadinu da se desi. Novac očekujte iz dana u dan.
Emotivno, nemate vremena za rasprave, gubljenje. Jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. Lav koji nije u vezi neće biti tokom sedmice raspoložen za bilo kakavo zbližavanje, jer želi da ima ličnu slobodu. Zdravstveno vam predstoji problem kičme ili srca.

DEVICA

Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. Device često izgube kontrolu kada nije po njihovom. Ono što bi bilo dobro tokom nedelje da se okrenete svom unutrašnjem biću, da slušate svoju intuiciju. Dobro se osećate i imate podršku partnera. Device koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu. Zdravstveno problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

VAGA

Svaki početak nedelje je težak. Tako i ovaj ponedeljak je dan za donošenje važnih odluka. Od utorka ili srede možete već bolje da se osećate jer ćete imati stabilizaciju na poslu koju ste duži period očekivali. Vaša upornost i doslednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. Zbog toga ste neko ko ima podršku drugih, sardanju sa saradnicima bez većih problema. Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Vage koje su slobodne moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu. Zdravstveno, dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Nešto ste imali u planu ali to se ne događa! Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u ne promišljene poslove jer su posledice teške. Saradnici koji nemaju tu pozitivnu agresivnost ili ambiciju poput Vas nisu dobri za poslovanje. Novac vam ide od sredine nedelje. Sarađujte sa Ovnovima, Lvom ili Bikom. Ljubav je po strani, niste nežni. Imate oštar jezik. Slobodni Škorpijoni imaju udvaranje jednog zanimljivog Ovna. Zdravstveno, nervna napetost dostiže kulminaciju.

STRELAC

Agresija vam stvara žestok otpor ka ostvarenju cilja. Saradnici su danas veoma senzibilni na teške reči. Promenite ton. Razmišljate glasno o novcu. Vaši troškovi prevazilaze dozvoljenu crtu. Povedite računa. Emotivno, partner vas signalizira. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos ali Vi ste zaista ponekad previše teški da popustite, a trebalo bi. Ili obaveze ili partner. Zdravstveno , muči vas bešika. I u toplim danima papuče su dobar izbor.

JARAC

Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe. Imate dobar posao tokom sedmice ali isto tako morate da shvatite da morate da radite dosta i uložite puno energiju u projekat koji je pred vama.U ljubavi uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. Slobodni jarčevi imaju bolju ljubavnu karmu. Odlična nedelja za zabavu i erotiku. Zdravstveno imate osećaj melanholije.

VODOLIJA

Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Konačno da budete bar malo opušteni i radite poslove koji su vam pružaju nadahnutost. Novac stiže preko Lava ili Ovna. Oni koji su u braku uživaju u okviru porodice. To vam je sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao. Vodolije u vezi žele nešto da promene a nisu ni sami svesni šta bi to moglo da bude. Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu, više druženja, izlazaka neće da škodi. Zdravstveno, bolovi u glavi, nogama.

RIBE

Privlači vas tuga i osobe koje su depresivci. To nije dobro za napredak u karijeri, uopšte u radu. Preferirajte pozitivce oko sebe. Dobri aspekti za bolji poslovni aranžman tokom kraja nedelje. Nedalja za novac je povoljno sa Rakom ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. Emotivno, imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka, moraju sreću da traže na moru, pored vode. Zdravstveno ste dosta dobro.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.