SAMO JEDNA STVAR JE DOVOLJNA: Tajna dobrog seksa je u…

Predigra je ključ dobrog seksa. Evo nekoliko predloga koje bi trebalo da usvojite ako želite da seksualni užitak bude potpun.

1. Otpevajte nešto partneru

Možda ćete biti stidljivi u početku, ali verujte, ovo pali. Pustite omiljenu pesmu i “glupirajte” se pred partnerom. Biće to savršen način da se opustite. Posle “tačke” koju ste izveli, skočite jedno na drugo i prepustite se trenutku…

2. “Začinite” stvari u kuhinji

Moćni afrodizijaci se nalaze upravo u vašim frižiderima. Spremite voćnu salatu s komadićima lubenice, koja je snažan afrodizijak, a zatim “začinite” stvar šlagom koji ćete pored na voćnu salatu staviti i na neki deo vašeg tela. Recite partneru da ga pojede, a zatim… Nastavak znate.

Savladajte tajne flerta!

3. Veče humora

Humor je dobar za vaše zdravlje, puni vas dobrom energijom koja vam je i te kako potrebna u spavaćoj sobi. Idite na veče “stend-ap” komedije ili napravite mini humorističko veče u vašem stanu. Šalite se, zadirkujte ... Ne možete ni da zamislite koliko to može biti dobro za vas i vaš seksualni život.

4. Plesom do uzbudljivog seksa

Ne treba da budete savršena plesačica da biste ga zaveli. Odigrajte nešto samo za njegove oči, pokažite stomak, zadirkujte ga pogledom… Pritom, ne dajte mu da vas dodirne dok ne završite plesnu tačku. Ali posle toga budite spremni na sve!

4 najneprijatnije stvari koje vam se mogu dogoditi tokom seksa!

5. Igrajte društvene igre

Verovali ili ne, ovo deluje. Igrajte “Riziko”, izazovite ga na partiju remija ili pokera. Muškarci vole izazove, a to će biti odličan put do spavaće sobe.

6. Sedite jedno kraj drugog i…

…Nemojte raditi ništa! Zagrlite se i u tišini se mazite, ljubite… Radite sve što vam prija i što vas opušta. Isto tako, bez reči, krenite u spavaću sobu i prepustite se strastima.

Izvor: TOI/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.