Momak čija tužna sudbina će vas potresti! (VIDEO)

Policija je saopštila da je Kevin Adorno nožem ranjen u ruku i grudi, a pronašli su ga kako leži u blizini toaleta. Izgubio je veliku količinu krvi zbog čega je nešto kasnije preminuo u bolnici

Kevin Adorno (28) je sredinom avgusta sa biciklom iz Merilenda krenuo ka Majamiju kako bi zaprosio svoju devojku Elijas, međutim, njihovoj sreći je na put stao beskućnik koji ga je ubio jer je mislio da ga on fotografiše.

Kevin je planirao da u ponedeljak na Floridi napravi kraći predah od vožnje kako bi pojeo nešto u Mekdonaldsu i napunio bateriju na mobilnom telefonu.

"On je oko 21 sat izašao napolje kako bi telefonirao, ali je napadnut od strane beskućnika", ispričao je očevidac.

Policija je saopštila da je Adorno nožem, ranjen u ruku i grudi, a pronašli su ga kako leži u blizini toaleta. Izgubio je veliku količinu krvi zbog čega je nešto kasnije preminuo u bolnici.

Osumnjičeni Rene Herera Kruz (59) je na saslušanju u policijskoj stanici rekao da je napao nesrećnog Adorna jer je mislio da ga je on fotografisao i javio ljudima da ga ubiju, pa se zbog toga osetio ugroženim.

Policija je našla nož kojim je izvršeno ubistvo, kao i krvavu košulju koju je Kruz bacio u žbun nakon zločina. Ubica je policiji bio poznat od ranije, a sada se tereti za ubistvo prvog stepena.

Šef lokalne policijske stanice Dejvid Kurej je rekao za NBC da su imali problema sa Kruzom veče pre tragedije.

"Zvao nas je iz restorana Burger King koji se nalazi prekoputa, i rekao da ga neki ljudi jure i da su mu za petama", istakao je Kurej.

Prijatelji imaju samo reči hvale za nesrećno nastradalog Kevina. On je prošle godine zajedno sa svojom sestro vozio bicikl od Mejna do Merilenda, ali ove godine, nažalost nije uspeo da dovrši toliko željenu vožnju istočnom obalom.

Njegova devojka Elijas je planirala da dođe do mesta koje je udaljeno oko 32 kilometara dalje od njegove destinacije, kako bi je čim stignu u Majami zaprosio.

Članovi Adornove porodice su na Fejsbuku napisali da ih je mnogo povredila ova tragedija. Oni sada moraju da dođu na Floridu po njegovo telo i kako bi pokušali da pomognu u istrazi.

Pogledajte video:


Izvor: Telegraf

Pogledajte još