Kineski horoskop za 12. septembar

Tigar
Potrebno vam je da budete u krugu ljudi čija energija vam prija. To može biti okupljanje manjeg broja bliskih prijatelja, ali uživaćete i u društvu izabranika svog srca. Ovaj dan nije pogodan za donošenje bitnih odluka vezanih za budućnost – sada vam je potrebno samo da se dobro zabavite.

Pacov
Prevelike poslovne obaveze oduzimaju vam mnogo energije, pa imate utisak da ste na izmaku snage. Zaboravite na ideju da lične frustracije ispoljavate na vaše najmilije – porodicu i prijatelje. Držite se ustaljene rutine sve do kraja dana – ovo stanje će ubrzo proći.

Bivo
Bićete okupirani brigom za druge, te bi najbolje bilo da pametno rasporedite svoju energiju. U protivnom, do kraja dana nećete imati volje ni za šta. Nađite vremena za decu koja su deo vašeg života i posvetite im se što je moguće više. Uživaćete u vremenu provedenom sa njima.

Zec
Jednom kada donesete odluku, ne treba da se predomišljate, a pogotovo ne u poslednjem momentu. Iako vam ovo trenutno izgleda nerazumno, budite svesni da ste hrabro i odgovorno postupili. Budite obzirni, ali i emotivno stabilni kada dođete do nekih značajnih informacija.

Zmaj
Danas biste mogli nekome biti od velike koristi samo ako budete pažljiv slušalac. Ukoliko vam je dosadila svakodnevna rutina, pokušajte nešto da promenite po tom pitanju. Nađite vremena za stvari u kojima inače uživate. Budite strpljivi u ophođenju sa jednim članom porodice.

Zmija
Pred vama je još jedan dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Mogli biste u pravom smislu reči da zablistate na jednom društvenom ili porodičnom okupljanju. Uložite dodatnu energiju u stvari koje vam znače. Ovaj dan ćete dugo pamtiti po nekim lepim situacijama u kojima ćete se naći.

Konj
Imate velika očekivanja od drugih i malo ko može da ih ispuni. Dugoročni ciljevi su ono u šta treba da usmerite svu energiju, jer ste neko ko lako sagori u svojim željama. Težnja za perfekcijom je uglavnom nerealna – potrudite se da smanjite kriterijume kako biste dobili neophodnu podršku.

Koza
Potrudite se da uklopite fizičku aktivnost u vaš dnevni raspored, jer će vam izuzetno prijati. Neko društveno okupljanje omogućava susrete sa osobama koje niste videli duži vremenski period. Budite samouvereni kada je novi posao u pitanju, jer imate sve neophodne kvalifikacije za uspešno obavljanje istog.

Majmun
Povedite računja o svom ponašanju! Neki nepromišljeni postupci bi danas mogli skupo da vas koštaju. Odnosi sa drugima su prilično komplikovani, pa bi bilo najbolje da se do kraja dana izolujete i posvetite nekim individualnim projektima.

Petao
Ne odustajte od svojih snova i ne dozvolite da vas iko skreće sa puta koji ste zacrtali. Danas biste mogli da se dvoumite oko izbora koji ste nedavno napravili i tada bi bilo najbolje da poslušate svoje srce. Pripazite se neplaniranih troškova i impulsivne kupovine.

Pas
Osećaćete jaku ljubomoru i ispoljavaćete posesivnost prema nekome za koga smatrate da mu mnogo više pružate, nego što za uzvrat dobijate. Kada ste nekome posvećeni, za vas ne postoje prepreke i spremni ste da date celog sebe, ali isto toliko očekujete za uzvrat. Na ovome obavezno poradite.

Svinja
Žudite za drastičnom promenom u vašem životu. Pa ipak, potrebno je dosta energije i usmerenosti na posao kojim se bavite, kako biste održali neophodnu ravnotežu. Moguće je da neka područja života zapostavljate, pa bi bilo zgodno da do kraja dana dođete do uvida koja tačno.

horoskopius

Foto: yayimage

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.