Na meti fanova: Ani prete obožavaoci Bastijanove bivše devojke!

0

Fanovi Bastijanove bivše devojke manekenke Sare Brander izvređali su Ivanovićevu.

Samo četiri dana nakon što su mediji razotkrili vezu teniserke Ane Ivanović i fudbalera Bastijana Švajnštajgera nastao je opšti haos na društvenim mrežama.

Obožavaocima Bastijana Švajnštajgera i njegove bivše devojke Sare Brander je nejasno čime je Ana uspela da osvoji nemačkog kapitena. Ima i onih koji joj prete.

Ostani u Beogradu, niko te ne želi u Nemačkoj! Samo kroči u Minhen i nećeš se dobro provesti! – jedan je od komentara koji je napisao fan Bajern Minhena za koji Bastijan igra.

Ispod Aninih fotografija na Instagramu ima onih koji pišu da ona ne zaslužuje finog i uglađenog momka kao što je Švajnštajger.

Molim te, povuci se. Nisi dovoljno kul da budeš u vezi sa jednim tako uspešnim sportistom kao što je Bastijan – jedan je od komentara.

Ana, naravno, nije reagovala na uvrede, već se sprema za mečeve na otvorenom prvenstvu u Tokiju. Za to vreme, Sara se prvi put u javnosti oglasila nakon saznanja o prevari.

Ja sam zasad u redu, baš dobro – poručila je manekenka okupljenim novinarima tokom boravka u Parizu gde je radila jedan modni editorijal.

Nemačka štampa piše da je to sve što ćemo i čuti od nje, jer navodno ne sme da priča o privatnom životu.

Sari je menadžer zabranio da daje izjave povodom navodne veze Bastijana i Ane Ivanović – rekao je jedan od prijatelja ove lepotice.

Postoji nekoliko razloga zbog čega se veza naše teniserke i nemačkog fudbalera od starta osuđuje na neuspeh. Osim što im je zbog sportskih obaveza i rasporeda gotovo onemogućeno viđanje, prijatelji nemačkog para veruju da će Sarina i Bastijanova ljubav prebroditi romansu sa Anom.

Sara i Bastijan su godinama zajedno. Ovo nije prvi put da imaju krizu u vezi, ali svaku su rešavali i opet su se vraćali jedno drugom. Verujemo da je ovo samo još jedna kriza, kao i da će opet biti zajedno – poručili su prijatelji.

24sata

Foto: Facebook, Beta/AP

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.