Ana Nikolić diskvalifikovana

Dva dana nakon ulaska na Farmu, u selu Lisovići u opštini Barajevo, 17 poznatih ukućana je, koliko- toliko, uspelo da pokaže svoje pravo lice.

Većina je pokazala da ume da okopava, zida, slaže cigle, čisti štalu... Neke dame su se utrkivale koja će kuvati, dok je atraktivna Paraćinka Ana Nikolić vreme kratila spavajući. Blaže rečeno zabušavajući.

Ana je u utorak, 22. septembra, prekršila jedno od dva pravila - izašla je van ograđenog dela imanja. Kakve posledice će snositi zbog ovog, objasnila nam je PR televizije Pink Tanja Vojtehovski.

- Svi takmičari znaju da postoje dva pravila koja ne smeju da prekrše jer će u tom slučaju biti diskvalifikovani. Prvo je da ne smeju da se potuku a drugo da ne smeju da napuštaju imanje. Ana Nikolić je izašla van ograde i odšetala do kućice u kojoj je smeštena režija. Samim tim je sebe diskvalifikovala i u sredu uveče će morati da napusti Farmu.

Ana je još pri ulasku tražila od organizatora da unese svoju posteljinu, zbog sklonosti ka alergijama. A nakon samo jednog dana došla je u konflikt sa gazdom Farme, gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem, koji joj je u lice rekao da je zabušant i neradnik, i da to nije u redu prema drugima, na šta mu je pevačica mrtva hladna odbrusila:

- Svako može da bira da li hoće ili neće da radi, ja sam odlučila da ne radim. Ako vam se ne sviđa, nominujte me.

Da ne bude sve tako crno, pobrinuo se nekadašnji fudbaler Partizana i pobednik prvog serijala VIP Veliki Brat Saša Ćurčić Đani, koji je na imanje poneo jedan ženski kupaći kostim da ga pokloni devojci koja mu se svidi. S obzirom da je bacio oko na Anu, iskoristio je trenutak kada su bili sami u sobi i poklonio joj ga, na šta se ona samo nasmejala i zahvalila mu se.

- Ti si mi se svidela, eto. Intuicija, čista intuicija - rekao je Đani pomalo stidljivo, dok je samo nekoliko sati kasnije bio vidno neraspoložen, verovatno zbog diskvalifikacije svoje simpatije!?

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još