POTPUNA ISTINA: 18 "problema" koje samo mi, single devojke, razumemo!

Elem, da ne dužimo. Izdvojili smo ovih 18 stvari sa kojima se susrećemo gotovo svakodnevno:

1. Kada moramo da pitamo prezauzetog druga, ili, još gore, nekog lika sa kojim smo samo jednom izašle da nam pomogne oko preseljaja ili u nošenju nekog teškog komada nameštaja koji smo kupile. “E, znam da se nismo dugo čuli, ali, je l’ bi mi pomogao da prenesem sto tona stvari do petog sprata?”

2. Užasni prvi sastanci, iznova i iznova, i čitava ta pitanja koja nam tutnje kroz glavu pre i posle dejta - hoću li mu se svideti/jesam mu li se svidela, itd.

3. Kada od najbližih čujemo da moramo da budemo “manje izbriljive”. Izvini, ujna, šta želiš time da kažeš?

4. Popravke po kući koje ne umemo da sredimo same... ZAŠTO OVAJ TUŠ OPET NE RADI???? Momenti.

5. Kada ne možemo da otvorimo teglu.

6. Dolazak na žurke, formalne večere, rođendane, venčanja... nasamo. Osim ako se flaša vina koju ćemo zagrliti na kraju večeri ne računa kao dejt...

7. Što nemamo luksuz da se malo opustimo. Svim samim ženama večito govore o tome kako su nezrele da se nose sa vezom, ali smo vrrrrrlo zrele, čim kožemo da budemo finansijski nezavisne... što većina žena u vezama nije.

8. Oni likovi koji su u vezama, a koji s nama svejedno flertuju. Super, hajde da protraćim celo veče na tebe da bi mi na kraju istog rekao da imaš devojku. S kojom si pet godina. S kojom živiš.

9. Kada drugarice vucaraju svoje momke svud gde idemo. Daj, neću da držim sveću i da se osećam kao budala.

10. Kada moramo na fini način da odbijemo ljude sa kojima nas spajaju drugovi jer se ispostavi da je lik sitan, nizak, glup, dosadan, ili da, na bilo koji drugi način nije dobar za nas. “Jao, da, deluje da je baš divan, ali mislim da ću ipak ostati kod kuće, jesti kinesku hranu, gledati “Prijatelje” i razmišljati o životu”.

11. Kada tokom kišnih neradnih dana nemamo s kim da se ušuškamo u krevet i napravimo maraton gledanja filmova. Ili kada po sunčanim danima nemamo s kim da odemo na sladoled i da se držimo za ruke.

12. Kada se suočavamo sa predrasudom da čekamo Mr. Big-a ili tako nekog. Slušajte, idioti, nismo mi neke Keri Bredšo u pokušaju koje imaju lude standarde. Samo tražimo nekog pametnog, zabavnog i interesantnog, ko nas privlači. Iznenadilo bi vas koliko je to teško naći.

13. Kada lik sa kojim se dejtujemo stalno naglašava kako više zarađujemo od njega, kao da ga to povređuje ili tako nešto. Kada se nađate u toj situaciji, gde je muškarac manje uspešan od vas, je l’ da da jako opterećuje?

14. Kada zakopčavamo haljinu sa šnirom pozadi. Užas.

15. Dan zaljubljenih. A i Nova godina.

16. Staranje o kućnom ljubimcu.

17. Likovi koji nam se ne jave pošto smo izašli par puta, pa se ponašaju kao da su nam slomili srce u komade kada nas sretnu, a ni ne znaju da nas boli uvo. Verujte nam, nismo s vama isplanirale ni dan venčanja, ni decu ni ništa. Samo opušteno.

18. Drugarice u vezama koje pretpostavljaju da smo ljubomorne na njih. Nismo. Ups.

Pogledajte još