SEKS SKANDAL U VLADI: Pohotni ministar slao eksplicitne fotke plavuši!

Vladu britanskog premijera Dejvida Kamerona uzdrmao je seks skandal zbog kojeg je njegov ministar za civilno društvo Bruks Njumark (56) podneo neopozivu ostavku. Njumark je upao u zamku reportera Sunday Mirrora, koji mu se putem interneta predstavio kao mlada stranačka aktivistkinja, a s kojim je nakon kraće rasprave o tenisu i politici prešao na razmenu seksualno eksplicitnih fotografija.

Navodno je sam ministar započeo privatnu komunikaciju s reporterom, koji je na Twitteru otvorio profil pod lažnim imenom Sofi Vitams. U opisu profila stajalo je da je Sofi "PR devojka" koja radi za Konzervativnu stranku, da je plavuša i da ima "20 i nešto godina".

Nakon kraće razmene privatnih poruka, Njumark, inače otac petoro dece, poslao je Sofi fotografiju sebe odevenog u pidžamu dok pokazuje polni organ.

- Moraš se zakleti na Bibliju da nećeš nikome pokazati fotografije jer ja obećavam da neću pokazati tvoje, OK? - napisao je u jednoj od privatnih poruka. U drugima je tražio u kakvim pozama da se "Sofi" slika samo za njega.

Tokom vikenda je, misleći da kontaktira sa zgodnom plavušom, reporteru poslao SMS poruku spominjući mogući sastanak.

Čim je redakcija Sunday Mirrora obavestila kancelariju premijera o priči koju planira da objavi u nedelju, nastala je uzbuna i Njumark, ministar i šef kampanje torijevaca za privlačenje ženskog biračkog tela, ekspresno je podneo ostavku.

Izvor: Avaz.ba

Pogledajte još