Čudne stvari o kojima razmišljaju muškarci kako bi produžili period do orgazma

Možda ste već čuli o čemu razmišljaju da se malo 'smire', ali jedna anketa pokazuje da su zaista, ali zaista, maštoviti.
Već ste verovatno čuli da muškarci znaju da za vreme seksa u misli prizovu neke 'neprivlačne' stvari kako bi im odnos duže trajao. Iako su im partnerke zahvalne, oni požvrtvovni pate!

Nova anketa jednog proizvoda za veću izdrživljvost tokom seksa pokazuje o čemu muškarci najčešće razmišljaju kako bi odložili orgazam i duže trajali u krevetu. U anketi je učestvovalo preko 3. 000 muškaraca. Najviše se 'smiruju' razmišljanjenjem o sportskim takmičenjima. Nešto manje muškaraca razmišlja o poslu, a neki o finansijama. Zatim dolaze oni koji razmišljaju o neprivlačnim poznatim osobama ili o političarima.

Neke od manje popularnih misli su ipak zanimljivije … naime, neki muškarci odluče da razmišljaju o kućnim poslovima, sportskim događajima, bivšim djevojakama, video igricama i geografiji. Neki muškarci, doduše mali procenat, otkrio je da u tim trenucima razmišlja o svojoj baki!