TABU TEME SEKSA: Da li da mu gurneš prst u gu*u?

Ako planirate da ovo uradite, ili makar razmišljate o tome, jedno je obavezno - isecite nokte!(Sa ovim smo morali da počnemo, jer je, pa, veoma bitno)

Ova oblast je jako osetljiva (i fizički, a i kao tema), tako da predlažemo da celoj stvari priđete jako pažljivo. Ne vole svi iznenađenja, tako da možda nije pametno da svog partnera iznenadite jednim ovakvim potezom!

Niko ne želi iznenadni prst gde mu se nije nadao!

Pokušajte izokola da razgovarate o svojim i njegovim fantazijama pre nego što mu kažete da ste voljni da se upustite u "analne igre". Ipak smo na Balkanu, pa ako mu to pogrešno saopštite, može to da doživi kao napad na svoju muškost i preispitivanje njegovog seksualnog opredeljenja, a TO vam, verujte nam, nije potrebno.

(old_image)

Ukoliko ste uspešno obavili razgovor, onda možete da pređete na deo sa savetima šta i kako.

Prvo i osnovno, neophodan vam je lubrikant. Možete da koristite bilo koji IZUZEV (a ovo ne možemo dovoljno da naglasimo), izuzev zagrevajućeg lubrikanta - verujte nam na reč, tome nije mesto ni blizu nečije pozadine.

Dakle, kako da počnete? Možete da pokušate kad ste već dole, u tom području, kada ga zadovoljavate oralno ili ručno, da polako prelazite prstima oko tog područja, da vidite da li mu i šta prija. U SEKSU NIŠTA NIJE TABU! Nemojte dozvoliti sebi da tako razmišljate. Šta god vam oboma prija - dobro je!Ukoliko on uživa u tome što radite, i kaže vam da nastavite, možete da pokušate nežno da gurate prstom. Nakon toga, ako njemu prija, a ni vi nemate problema, sami ćete otkriti šta mu i kako tačno prija.

Uživajte!

Pogledajte još