Mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2014. godine

Ovan

Izbalansirana vaga i darežljivi Mesec u vodoliji 3. oktobra će formirati vazdušasti trigon, što omogućava da se vidite oči u oči sa nekim čije mišljenje obično ne delite. Suprotnosti se baš i ne privlače, ali se trenutno ni ne odbijaju. Uran će biti u vašem moćnom znaku 7. oktobra, tačno nasuprot šarmantnog Sunca u vagi. Ako imate osećaj kao da ste na ljubavnoj klackalici, nećete vi biti ti koji će izvisiti na kraju. Veće promene u vezi ljubavnog statusa dolaze kako vatreni Mars zumira urednog jarca 26. oktobra. Ako vam se ne sviđa vaš trenutni status, samo je pitanje vremena kada će se promeniti. Ako ste u vezi - pričekajte kraj meseca za uvođenje većih promena u vezi. Kada vatreni Mars uklizi u urednog jarca, to je savršeni tajming da se planovi sprovedu u delo.

Bik

Samo zato što imate mišljenje ne znači da treba i da ga podelite sa drugima. Kad se Merkur okrene unazad 4. oktobra, pauzirajte od konstantne priče o svojim osećanjima sa osobama sa kojima izlazite. Sunce u vagi formira istraživački trigon sa Mesecom radoznalih blizanaca 13. oktobra, tako da ćete želeti da znate sve i svašta o potencijalnim ljubavnim interesima sredinom meseca. Izbegavajte da postavljate eksplicitna pitanja. Niko ne želi da se oseća kao da je pod istragom. Mesec se u ekscentričnoj vodoliji pojavljuje 31.oktobra, tako da ćete osećati potrebu da istaknete svoju nezavisnost. Možda ne biti u vezi i nije najgora stvar na svetu. Ako ste u vezi - vaša romantična mašta je neograničena pod Mesecom u ekscentričnoj vodoliji 31. oktobra.

Blizanci

Vi ste po prirodi nemirni, ali potrebu za slobodom još više nego uobičajeno osećate kada se Uran u samostalnom i jakom ovnu suprotstavi Suncu u opuštenoj vagi 7. oktobra. Uživajte u danima svoje slobode, može biti da su vam odbrojani. Sunce u vagi formira trigon sa Mesecom u vašem znaku 13.oktobra, tako da ako ljubavni problemi iskrsnu, bićete sposobni da se sa tim nosite mirno i racionalno. Nemate strah od bliskosti sa nekim, zahvaljujući uticaju Sunca i Venere koji ulaze u hrabru škorpiju 23. oktobra. Iskoristite to i uživajte u intimnostima koje vam ovaj aspekt može doneti. Ako ste u vezi - nalet romantike koji ćete osetiti će prijatno iznenaditi vašeg partnera krajem meseca.

Rak

Potencijalno destruktivni trigon koji čine Mars u strelcu i Uran u ovnu će se javiti 4. oktobra, ali imate moć da ga iskoristite ako ste svesni svog potencijala da uzvratite i kažete reči koje verovatno niste nameravali na bezazlenom sastanku. Kako se Mesec u vašem znaku prilagođava prkosnom Uranu 14.oktobra, napetost koja se stvara može aktivirati unutrašnju borbu u vezi ljubavnih izbora u prošlosti. Kasno je vraćati se na to sada. Pred kraj oktobra, tačnije 25. nailazi poslednji dan u godini za Merkurovo kretanje unazad, tako da se možete radovati boljoj komunikaciji i mnogo manjem broju nesporazuma! Ako ste u vezi - vatrena kombinacija Marsa u strelcu i Urana u ovnu može da dovede da se neočekivano usprotivite partneru, tako da se pripazite verbalnih ispada.

Lav

Sunce u vagi i Mesec u vodoliji 3. oktobra formiraju pozitivan vazdušasti trigon koji vašem ljubavnom životu daje smirenost i strpljivost. Tvrdoglavi Uran u snažnom ovnu suprotstavlja se Suncu u prijateljskoj vagi 7. oktobra, zbog čega biste se na kraju mogli osećati zbunjeno u vezi nove romantične situacije. Ne donosite nikakve bitne odluke dok ne steknete kontrolu nad svojim osećanjima. Poziv na sastanak će najverovatnije biti sa oduševljenjem prihvaćen kada Mars uđe u uspešnu energiju jarca 26. oktobra. Budite spremni da isplanirate sastanak koji će ostaviti savršen prvi utisak. Ako ste u vezi - rešavanje problema u vezi bi moglo da izgleda kao teška borba, tako da je najbolje da odložite diskusiju o najvećim problemima za kasnije.

Devica

Okretanje Markura unazad 4. oktobra označava pravo vreme za manje priče i manje delovanja. Ako tražite nekog novog, zašto se ne biste zavalili i pustili nju ili njega da za promenu kontaktira vas. Budite otvoreni za komunikaciju, ali nemojte biti inicijator. Merkur nastavlja svoj retrogradni obrazac ali uparuje se sa seksi venerom 17. oktobra i prati vas kada budete nadmašivali sami sebe u flertu i zavođenju. Sunce i Venera u škorpiji 23. oktobra obeležavaju vrhunac vaše atraktivnosti. U potpunosti iskoristite intenzivnu seksualnu energiju. Ako ste u vezi - imate jaku želju da ispravite nepravdu, ali preterivanje u ovom periodu će vam se obiti o glavu. Postoji pravo vreme i mesto za sve, pa i za vaše iskreno izvinjenje.

Vaga

Sunce se na pošetku meseca nalazi u vašem znaku, a 3. oktobra sa Mesecom u vodoliji formira pozitivan prozračan trigon i time vam osigurava da budete na vrhuncu svoje romantične igre. Batalite i izbegavajte zapetljane situacije. Vaš ljubavni život bi trebao da bude zabavan a ne ispunjen nepotrebnom dramom. Retrogradni Merkur takođe uplovljava u vaš znak 10. oktobra, tako da iako su razmirice izvesne, osećaj pravičnosti će preovladati. Vatreni Mars se sudara sa rezervisanim jarcem 26. oktobra, što vam donosi kraj samačke zabave. Da li je vreme da se skrasite? Samo vi znate. Ako ste u vezi - retrogradni Merkur posećuje vaš znak na 4 nedelje počevši od 4. oktobra, tako da iako se može desiti da se vi i vaša druga polovina raspravljate, vi i dalje treba da budete ljubazni i fer.

Škorpija

Ne volite da pričate o poslu, tako da kad se Merkur okrene unazad 4. oktobra, biće vam lepo da imate i kosmičku dozvolu da razgovarate manje a više posmatrate. Sparna Venera i uzavrelo Sunce ulaze u škorpiju 23. oktobra, što predstavlja nevolju za svakog ko naleti na vas. Vaš moćni magnetizam će biti intenzivan i skoro neodoljiv na kraju meseca, tako da nemojte biti iznenađeni ako sve oči budu uperene u vas kad ulazite u prostoriju. Kad se vaš znak upari sa ohrabrujućim Neptunom 28. oktobra, bićete zainteresovani za tajanstvene i okultne stvari, ali potrudite se da ne preplašite osobu sa kojom izađete sa previše jezivim pričama. Ako ste u vezi - retko šta može da vas uplaši kad Sunce u vašem znaku formira trigon sa iluzornim Neptunom, ali vaša morbidna radoznalost može da ostavi vašeg partnera u čudu.

Strelac

Neposlušni Uran suprotstavlja se Suncu u prefinjenoj vagi 7. oktobra, iz čega proizilaze unutrašnja previranja oko odluke koga od od dve osobe pozvati na sastanak. Da li idete na sigurno ili ćete se odlučiti za rizik? Ljubavna uzbuna je na pomolu, ali održavanje ravnoteže je najvažnije. Retrogradni Merkur se uparuje sa ljupkom Venerom 17. oktobra, tako da prilazak novim ljudima sa neusiljenim stavom, bez pritisaka, ća vam doneti najbolje rezultate. Racionalni Mesec u vodoliji pomaže vam da nađete logična rešenja 31.oktobra. Pričekajte do tada sa donešenjem zaključaka oko glavnih ljubavnih dilema. Ako ste u vezi - velika promena vam je na pomolu, ali da li zaista želite da promenite osetljivu ravnotežu u kojoj ste u poslednje vreme uživali u vezi?

Jarac

Trigon između Marsa u entuzijastičnom strelcu i Urana u samopouzdanom ovnu 4. oktobra stvara uzbudljivu struju. Uzbuđenje može biti kratkog daha, ali je fantastično zabavno dok traje. Osetljivi Mesec u raku formira kvadrat sa snalažljivim Uranom 14. oktobra, a njegova svrha može biti da naučite lekciju o prošlosti, opraštanju i iskupljenju. Ukoliko ste vi ti koji ste u vezi bili ostavljeni, podvlačenje crte će vam pomoći da nastavite dalje. Mars je u plamenu i uplovljava u ambicioznog jarca 26. oktobra, stvarajući atmosferu koja praktično garantuje uspeh. Ako ste u vezi - ukoliko niste spremni da prekinete kontakte sa bivšim partnerom, jeste li sigurni da vas sadašnji partner nema ništa protiv?

Vodolija

Merkur se okreće unazad 4. oktobra tako da sva komunikacija postaje ublažena. Ukoliko vodite borbu da pokažete svoju poentu, usporite i pronađite novi način da se mirno povežete. Sunce u vagi i Mesec u blizancima formiraju trigon 13. oktobra , što može da dovede do mnogo neočekivanih teškoća. Kada ste suočeni sa izborom između dogovora i naklonosti, ostanite verni sebi, ali nemojte biti previše neobični kada je u pitanju prvi utisak na sastanku. Pronađite način da iskoristite sirovu moć Sunca dok uplovljava u erotsku škorpiju 23. oktobra. Vi ste seksi i svesni ste toga! Ako ste u vezi - s obzirom na toliko puno načina na koje možete da se povežete, nesporazumi su neizbežni, ali način na koji reagujete na njih može da bude presudan.

Ribe

Prijatan trigon između odlazećeg Sunca u vagi i nesebičnog Meseca u vodoliji 3. oktobra može da izazove da prihvatite pozive za izlazak od ljudi za koje niste zainteresovani. Osećati sažaljenje prema nekome nije razlog da pristanete! Kada se nežni Mesec u raku spari sa Uranom 14. oktobra bićete konfrontirani sa bivšim partnerom koji će želeti drugu šansu. Nemojte biti fini prema njemu. Ako vam neko slomi srce, posledice su neminovne. Sunce ulazi u žestoku škorpiju 23. oktobra, stavljajući vaše emocije u pripravnost. Vi biste voleli da se služite logikom, ali vaše srce vodi glavnu reč. Ako ste u vezi - ako se vaš partner već izvinio za sve greške morate pronaći način da krenete dalje.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.