fbpx

ŠOK: Muškarcima je fudbal uzbudljiviji od seksa?!

Istraživanje sprovedeno u šest država (Engleska, Španija, Švedska, Nemačka, Portugal i Belgija) pokazalo je da čak 72 odsto zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu radije bira da provede 90 minuta uz omiljeni tim nego da ima intimne odnose sa voljenom osobom!
Ne samo što muškarci biraju fudbal pre nego seks, već mnogi priznaju, recimo čak 75 odsto Portugalaca, da su plakali kada je njihov tim izgubio, dok je 88 odsto Šveđana zagrlilo ili poljubilo totalnog stranca na utakmici proslavljajući gol!

Ništa drugačije nije ni među samim akterima ove igre. Brojni fudbaleri, među njima su i oni najpoznatiji, radije biraju fudbal, timski duh i naravno davanje golova nego seks! Možda ćete se iznenaditi kada budete pročitali šta su rekli Bastijan Švajnštajger, Jirgen Klinsman, Andrea Pirlo...

Da fudbal i golovi opasno pale Zlatana Ibrahimovića odavno se zna. Al’ pravi, konkretan dokaz stigao je septembra 2011, kada je u Ligi šampiona u dresu PSŽ-a zabio gol kijevskom Dinamu. Evo i dokaza...

“Naravno, i seks i golovi vam daju izuzetan osećaj, ali je meni bolje kad dajem golove. Fudbal je moj život i dao bih sve za njega. Sa druge strane, ne bih učinio sve za seks.”

Jirgen Klinsman (selektor SAD)
“Osećaj ubacivanja lopte u gol je nešto fantastično! Kao seks.”

Andrea Pirlo (fudbaler Juventusa)
“Biti deo italijanske reprezentacije je mnogo bolje nego seks: traje duže i ako omanete, ne može biti samo vaša greška. Uzmite primer Antonija Kasana. Spavao je sa 700 žena, ali ne može da igra za Italiju. Da li stvarno može da bude srećan? Ja ne bih bio.”

Pol Ins (bivši fudbaler)
“Volim da uklizavam protivniku. To je bolje od seksa.”

Salomon Kalu (fudbaler Herte)
“Dobar sam dečko, nemam seks dan pre utakmice. Ali, ako bih morao da biram šta je bolje, odabrao bih fudbal. To je 90 minuta čistog zadovoljstva, što ne mogu da kažem i za seks. Sa druge strane, sve zavisi od utakmice i rezultata!”

Ailton (bivši fudbaler Zvezde)
“Totalan mi je fokus na fudbalu. Bez ‚buma-buma‘ mogu jer kad god dam gol, osetim orgazam”.

Vedran Ćorluka (reprezentativac Hrvatske)
“Postići pogodak u 90. minutu je bolje od seksa!”

A šta misli Ronaldo?
Kristijano Ronaldo dosad nije javno poredio fudbal i seks, ali njegova bivša devojka Nereida Galjardo jeste.
- Kristijano ima samo tri hobija: fudbal, plejstejšn i seks - iz prve ruke nam je objasnila Nereida.

Nadlanu / Alo.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.