Supernova

Nikada utisci nisu bili tako podeljeni kada je u pitanju žurka – Supernova. Neki bi rekli da je „Smorales“ puštao hitiće, isuviše mlako za doček Nove godine. A drugi da je napravio odličnu zabavu

Ono što smo mi mogli da primetimo jeste da je u neko doba iza ponoći Expocentar bio pun. Za DJ pultom mišićavi, istetovirani momak. Go do pojasa, puštao je lagane stvari, pa se mogao steći utisak da je kraj žurke. Međutim, tu bi nas iznenadio nekim veselim hitićem, da bi se ponovo vratio sporijem tempu. Ako je Nova godina najluđa noć, onda je muzika bitan činilac koja unosi svoju čar u euforično raspoloženje.

U onakvoj atmosferi - da ne znate da je 31. decembar, nikada ne biste pomislili da je Nova godina.

Publika šarena. Reklo bi se da ih nikada u životu niste videli, i da ne znate odakle dolaze... Od momaka punih energije koji mašu rukama ne gledajući oko sebe, do onih koji ni ne znaju zašto su došli. Doduše, ne može se reći da se svi oni nisu dobro zabavljali.. Pa Nova godina je!

Sve pohvale za dekoraciju. Ozvučenje takođe, jako, ali ne tako da vam zuji u ušima danima nakon žurke...

Pohvale za mišićavog momka koji je miksovao od pola dvanaest do i posle pet sati ujutru (mada ne na svačije oduševljenje). Lepo od njega što je proveo Novu godinu u Beogradu.

Ono što je svakako važno je veliki broj WC-a i mesta za ostavljanje garderobe, tako da čekanje u redu ovde ili onde ne može da vam oduzme mnogo vremena i da vam pokavri rapoloženje.

Do sledeće Supernove, i nekog dobrog DJ-a koji će puštati, što bi neki rekli, malo „veselije“. Ako je Supernova eksplozija energije, onda to očekujemo od žurki pod ovakvim nazivom.

I naravno, srećna i uspešna klaberska Nova 2007. godina! Listu DJ-eva koje bih volela da vidim u Novoj godini ostavila sam Deda Mrazu.

Nada Veljković

Pogledajte još